Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Utrecht / Hofman Café

Contact

Hofman Café

Janskerkhof 17 a
3512 BM Utrecht

Restaurant / Internationaal / € 25

Informatie

In het gezellige centrum van Utrecht, achter de grote kerk vindt u het gezellige Hofman Café. De gezellige sfeer maakt dit de perfecte plek voor een lunch, borrel of diner. Buiten de gezelligheid hebben zij een uitgebreid bierassortiment, een wijnkaart en verrukkelijke biologische koffie. Tijdens het borrelen, met keuze uit een groot aanbod van borrelhapjes, kunt u in Hofman Café luisteren naar live muziek! Plof neer in een van de loungebanken met lekkere kussens en laat u verwennen door een van de smaakvolle gerechten!

Openingstijden Hofman Café
Vrijdag11:00 - 04:30
Zaterdag10:00 - 04:30
Zondag & Maandag12:30 - 23:30
Dinsdag & Woensdag11:00 - 23:30
Donderdag11:00 - 04:00
PRIJS & BETALING
MenuprijsGemiddeld € 25,00
BetalingContant, Pin, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
KinderenKindvriendelijk
SfeerOpen, Plezierig, Informeel & Ontspannen

Hofman Café is een van de vele restaurants in Utrecht.

Hofman Café heeft een ontzettend gevarieerde internationale kaart met heerlijke gerechtjes. Brood bij Hofman café is van ambachtelijke kwaliteit en word dagelijks geleverd. Lekkere salades, tosti en andere gerechten worden gemaakt door de proffessionele koks uit de keuken.

Menu Hofman
Lunchvanaf € 3,50
Voorgerechtvanaf € 5,00
Hoofdgerechtvanaf € 10,50
Nagerechtvanaf € 4,50

Hofman Café ligt nabij het centrum van Utrecht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN UTRECHT

In het centrum van Utrecht kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Utrecht Centraal Station brengen de bussen u in ongeveer 10 minuten naar Hofman Café. U neemt bus 53 Zeist-centrum via Vollenhoven. De halte waar u uit kunt stappen is: Jankershof Utrecht. Vanaf hier is het nog 1 minuut lopen naar de ingang van Hofman Café.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Utrecht kun je bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 030 - 2 300 400.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Beatrix Theater

Stadsschouwburg Utrecht

Theater Kikker

Het Huis

Theater de Paardenkathedraal