Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Katwijk / Strandpaviljoen Zee & Zon

Contact

Strandpaviljoen Zee & Zon

Boulevard-Zeezijde 19
2225 BB Katwijk

Restaurant / Internationaal / € 35

Informatie

Bij strandpaviljoen Zee en Zon gelegen in Katwijk komt de gezellige ongedwongen sfeer helemaal tot zijn recht. Met een goede prijs/kwaliteit verhouding komt het echte strandgevoel naar boven. In deze fijne sfeer kunt u heerlijk genieten met gezelschap van een heerlijke lunch of diner.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 071-4071509 of zoek online Strandpaviljoen Zee & Zon
Openingstijden Strandpaviljoen Zee & Zon
Iedere dag geopend10:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 35,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
KinderenKindvriendelijk
SfeerOpen, Plezierig & Informeel

Strandpaviljoen Zee & Zon is een van de vele restaurants in Katwijk.

Genieten van een lekker kopje koffie of een biertje, diverse soorten worden u aangeboden. Heerlijke voorgerechten, en een uitgebreide keuze aan hoofdgerechten met diverse verse vis- en vleesspecialiteiten. Geniet van de heerlijk bereide gerechten, van carpaccio en zeetong tot spareribs en biefstuk, voor ieder is er genoeg keuze!

Menu Strandpaviljoen Zee & Zon
Voorgerechtvanaf € 5,00
Hoofdgerechtvanaf € 11,00
Nagerechtvanaf € 4,00

Strandpaviljoen Zee & Zon ligt in aan de zee van Katwijk en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN KATWIJK centrumparkeren.nl/katwijk

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Leiden Centraal Station brengen de bussen u binnen 20 minuten naar het centrum van Katwijk. U neemt bus 31 richting Katwijk. De halte waar u uit kunt stappen; Nieuw Brittenburg. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Strandpaviljoen Zee & Zon.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Katwijk kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij de Vreugdeweg. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxijonker.nl/ Direct een taxi bellen: 071 40 900 90

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

TheaterHangaar