Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Hengelo / Delphi

Contact

Delphi

Drienerstraat 12
7551 HG Hengelo

Restaurant / Grieks / € 18

Informatie

Delphi is een Grieks restaurant in het centrum van Hengelo. In dit unieke restaurant krijgt u bij binnenkomst een glaasje Ouzo van het huis! U wordt er de hele avond verwend met een ruim assortiment van verschillende specialiteiten. Kom tafelen in een ontspannen sfeer en proef het Griekenland!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €18,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

De chef kok Joseph die al 35 jaar ervaring met de Griekse en Franse keuken heeft is inmiddels een begrip geworden. Dit moet u beslist ontdekken! In ons restaurant maakt u kennis met de authentieke smaak van de Griekse keuken. Wij heten u graag welkom voor een avond vol Grieks genot. Een avond Delphi, is een avond Griekenland.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,50
Hoofdgerechtvanaf €13,50
Nagerechtvanaf €6,75

Delphi ligt in het centrum van Hengelo en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN HENGELO www.hengelo.nl/parkeren

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Hengelo brengen de bussen u in enkele minuten naar het centrum. De halte waar u uit kunt stappen is: Thiemsbrug. Vanaf de halte loopt u in 10 minuten naar de ingang van restaurant Delphi.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Hengelo kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: www.taxihengelo.nl Direct een taxi bellen: 074 250 92 91

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Schouwburg Hengelo