Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Hengelo / Delphi

Contact

Delphi

Drienerstraat 12
7551 HG Hengelo

Restaurant / Grieks / € 18

Informatie

Delphi is een Grieks restaurant in het centrum van Hengelo. In dit unieke restaurant krijgt u bij binnenkomst een glaasje Ouzo van het huis! U wordt er de hele avond verwend met een ruim assortiment van verschillende specialiteiten. Kom tafelen in een ontspannen sfeer en proef het Griekenland!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €18,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Delphi is een van de vele restaurants in Hengelo.

De chef kok Joseph die al 35 jaar ervaring met de Griekse en Franse keuken heeft is inmiddels een begrip geworden. Dit moet u beslist ontdekken! In ons restaurant maakt u kennis met de authentieke smaak van de Griekse keuken. Wij heten u graag welkom voor een avond vol Grieks genot. Een avond Delphi, is een avond Griekenland.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,50
Hoofdgerechtvanaf €13,50
Nagerechtvanaf €6,75

Delphi ligt in het centrum van Hengelo en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN HENGELO www.hengelo.nl/parkeren

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Hengelo brengen de bussen u in enkele minuten naar het centrum. De halte waar u uit kunt stappen is: Thiemsbrug. Vanaf de halte loopt u in 10 minuten naar de ingang van restaurant Delphi.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Hengelo kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: www.taxihengelo.nl Direct een taxi bellen: 074 250 92 91

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Schouwburg Hengelo