arrow down

Informatie

Stadsstrand De Kade in Alkmaar is een heerlijke plek om lekker te loungen! Je waant je hier aan een tropisch strand midden in de stad. In deze zinderende urban jungle geniet je van de lekkerste cocktails en internationale hapjes, maar ook voor een uitgebreid diner zit je hier goed. Plof neer bij een knapperend haardvuurtje, klets bij met vrienden of kom dansen, terwijl je ondertussen uitkijkt over het levendige Noordhollands Kanaal.

Vervelen doe je je hier nooit. Of je nu spontaan aanwaait of komt voor één van de terugkerende events, zoals de wekelijkse vrijmibo, de Zondeval Kampvuursessie of het Kadembenemende Pianoconcert: deze plek bruist altijd van de energie! En denk niet dat je hier alleen in de lente en zomer terecht kunt, want in het koude jaargetijde stap je binnen in de Winterse Lodge.

Stadsstrand De Kade draagt sociale projecten een warm hart toe en bouwt graag mee aan duurzaamheid. Samenwerken met onder meer het Opvoedcafé van Kop-Zorg, de Upcycle-Bicycle en El Kombi’s Zero Waste Sup-It-Up is dan ook een vanzelfsprekendheid. Dit zie je ook terug in de aankleding van de locatie: een prachtige bonte mix van houten bankjes, authentieke strandstoelen en knusse zitjes wordt opgefleurd door gezellige vintage lampjes, kleedjes en planten. Dit geeft het strand een echte creatieve vibeWaar wacht je nog op? Kom gezellig langs! 

 

Openingstijden:

Maandag 9:30 - 22:00
Dinsdag 9:30 - 22:00
Woensdag 9:30 - 22:00
Donderdag 9:30 - 00:00
Vrijdag 9:30 - 00:00
Zaterdag 9:30 - 00:00
Zondag 9:30 - 22:00

 

 

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Stadsstrand De Kade vind je op Noorderkade 1027 in stadsdeel Overstad, dat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een echt winkelwalhalla in Alkmaar. Het verbindt het centrum met andere wijken in de stad en is bovendien op loopafstand van het station (10 minuten). Daarnaast stoppen diverse buslijnen bij de nabijgelegen haltes Tesselsebrug en Kanaalkade.

Kom je met de auto? Op Overstad is volop parkeergelegenheid, zoals in de Noorderkade Parking, Parkort, Parkeergarage Centrum Ringers, De Kwakel en Parkeergarage Kanaalschiereiland. Plan je reis eenvoudig via Google Maps of 9292.nl.

 

  

Theater in de buurt

Stadsstrand De Kade
52.6355321
4.7504263
TAQA Theater De Vest (Alkmaar)
52.6339
4.74398

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

Hotels in de buurt

gerelateerd nieuws

Update corona: theaters in Den Haag en Utrecht open, maar dicht in Den Bosch

Update corona: theaters in Den Haag en Utrecht open, maar dicht in Den Bosch

Er is meer bekend over welke theaters ontheffingen krijgen voor de coronamaatregelen.

Laatste nieuws

Soldaat van Oranje gaat weer verder

De musical is na een korte zomerstop weer te zien.

16 aug 2022

Grachtenfestival 2022 van start

Beleef de hele week de mooiste klassieke concerten tijdens het festival.

15 aug 2022

Kijktip: tv-première KOM van Sanne Wallis de Vries

Sanne Wallis de Vries gaf nooit eerder zo'n oprecht inkijkje in haar ziel.

14 aug 2022

Kijktip: Theo Maassen met Situatie gewijzigd op NPO 1

Theo Maassen gaat in op de opkomst én ondergang van de 'witte man'.

13 aug 2022