arrow down

Informatie

Midden in het centrum van Alkmaar vind je Familiehotel Alkmaar, met zowel mooie hotelkamers als ruime appartementen. Of je nu alleen reist of met het hele gezin: bij Familiehotel Alkmaar is altijd een passende overnachtingsplek.

De nette hotelkamers en appartementen zijn sfeervol en modern ingericht, en bieden de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Noord-Hollandse Kaasstad. De appartementen bestaan bovendien uit aparte slaap-, woon- en eetgedeeltes, zodat je er gemakkelijk met een groter gezelschap kunt vertoeven. Zo biedt de keuken alles wat je nodig hebt om lekker te koken en ook de badkamers zijn ruim opgezet. Tegen meerprijs wordt desgewenst een uitgebreid ontbijt geserveerd op de kamer. 

De ruimte die Familiehotel Alkmaar biedt in combinatie met de ideale ligging, maken dit een favoriete plek voor veel gasten. Tel hierbij de gastvrije ontvangt op en je hebt jouw stekje gevonden. Hier wil je niet meer weg!  

 

 

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Familiehotel Alkmaar is te vinden in het historische centrum. Vanaf dit hotel zijn de gezellige winkelstraatjes en restaurants op loopafstand te bereiken. Combineer je overnachting met een bezoek aan de traditionele kaasmarkt of de Waagtoren, want deze trekpleisters vind je om de hoek! Verblijf je voor meerdere dagen in Alkmaar? Neem dan ook eens een kijkje bij het strand van Egmond aan Zee of Circuit Zandvoort. Ook een gezellig dagje Amsterdam ligt op slechts 35 kilometer rijden.

Vanaf Station Alkmaar is het een kwartiertje lopen naar Familiehotel Alkmaar. Diverse bussen stoppen in de buurt bij de haltes Heul, Kanaalkade en Kerkplein. Parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie, maar vooraf reserveren is noodzakelijk. De parkeerkosten bedragen € 4,- per uur of € 15,- per dag.

Plan je reis eenvoudig via 9292.nl of Google Maps.

Theater in de buurt

Familiehotel Alkmaar
52.6305537
4.748260999999999
TAQA Theater De Vest (Alkmaar)
52.6339
4.74398

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Update corona: theaters in Den Haag en Utrecht open, maar dicht in Den Bosch

Update corona: theaters in Den Haag en Utrecht open, maar dicht in Den Bosch

Er is meer bekend over welke theaters ontheffingen krijgen voor de coronamaatregelen.

Laatste nieuws

Toon Hermans-expositie in Soest verlengd

Toon Hermans was niet alleen cabaretier en schrijver, maar ook schilder.

12 aug 2022

Nieuw seizoen Beste Zangers vandaag van start

Onder meer Claudia de Breij, Nielson en Roxeanne Hazes doen mee.

11 aug 2022

Nieuwe Rundfunk-serie: Duco en Roy

Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout maken een nieuwe serie.

10 aug 2022

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zingen Grease

Het koppel kruipt voor één keer weer in de rollen van Danny en Sandy.

09 aug 2022