Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Alkmaar / TAQA Theater De Vest
Logo TAQA Theater De Vest

Contact

TAQA Theater De Vest

Canadaplein 2
1811 KE Alkmaar

Theater foto TAQA Theater De VestTheater foto TAQA Theater De VestTheater foto TAQA Theater De Vest

Theateragenda

donderdag 12.09.2019 Bestel

Freek de Jonge

TAQA Theater De Vest / Alkmaar / 20.15 uur / € 27,50

woensdag 02.10.2019 Bestel

Peter Pannekoek

TAQA Theater De Vest / Alkmaar / 20.15 uur / € 23,50

vrijdag 11.10.2019 Bestel

Jeroen van Koningsbrugge e.a.

TAQA Theater De Vest / Alkmaar / 20.15 uur / € 47,50

zaterdag 12.10.2019 Bestel

Jeroen van Koningsbrugge e.a.

TAQA Theater De Vest / Alkmaar / 20.15 uur / € 47,50

Restaurants in de buurt

TAQA Theater De Vest is gevestigd in het centrum van Alkmaar. Het theater biedt cultuur en ontspanning en organiseert regelmatig leuke evenementen.Het programma bestaat uit grote producties, theaterconcerten en musicals die te zien zijn in De Grote Zaal en wat kleinere cabaret- of toneelvoorstellingen die te zien zijn in de Kleine Zaal. De Grote Zaal van TAQA Theater De Vest is in de zomer van 2013 vernieuwd en biedt plaats aan 700 personen. De Kleine Zaal heeft een wat intiemer karakter en biedt plaats aan 280 personen.

Geluidsversterkende apparatuurTegen betaling van € 5,00 borg
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk (reservering vooraf)
PauzedrankjeGratis
GarderobeGratis
PARKEREN

In de nabijheid van TAQA Theater De Vest vindt u enkele parkeergarages, waarvan er één (De Vest) direct onder het theater gelegen is. Ook parkeergarages Grote Kerk en Kanaalschiereiland zijn heel dichtbij. De parkeergarages in Alkmaar zijn over het algemeen 24 uur per dag geopend. Op straat geldt betaald parkeren tot 21.00 uur. Er geldt buiten echter een maximale parkeertijd van 2 uur. Het is helaas niet meer mogelijk om in ons theater uitrijkaarten voor parkeergarage De Vest te kopen.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Amsterdam Centraal station en vanaf station Den Helder vertrekt ieder half uur een trein naar Alkmaar. Ook vanuit overige richtingen stoppen meerdere treinen per uur op het station Alkmaar Centraal. Vanaf het station duurt de wandeling naar TAQA Theater De Vest ongeveer tien minuten.De dichtsbijzijnde bushaltes zijn Kerkplein (op de hoek van het Canadaplein), Tesselsebrug en Kanaalkade. Lijn 1 en 5 stoppen op het Kerkplein, lijn 2 en 8 bij de Tesselsebrug en diverse lijnen stoppen op de Kanaalkade.

Regiotaxi

De Regiotaxi is een vorm van openbaar vervoer binnen de regio. Dit betekent dat u geen pasje van de Wmo nodig heeft om gebruik te kunnen maken van de Regiotaxi. Reizen met de Regiotaxi is goedkoper dan met een normale taxi. De Regiotaxi rijdt zeven dagen per week van 6:00 uur tot 24:00 uur. Bovendien zorgt de Regioaxi voor aansluitgarantie op de trein. Wilt u gebruik maken van de Regiotaxi, belt u dan 0900-8878 (€ 0,10 per minuut). Als u bij reservering aangeeft dat u naar het theater gaat en wat de aanvangstijd van de voorstelling is, dan zorgt de chauffeur ervoor dat u hier op tijd bent.