Musical

William Spaaij stopt als regisseur van Annie

William Spaaij is gestopt met zijn werkzaamheden als regisseur voor Annie de musical. De reden is 'een verschil van artistiek inzicht'.


Spaaij heeft "de afgelopen weken veel werk verricht met de cast en het creatief team," aldus het persbericht. Spaaij was aanvankelijk erg blij met zijn nieuwe klus als regisseur, en laat dan ook weten "dankbaar te zijn voor de kans die de producent hem als jonge regisseur heeft geboden".

Volle ontplooiing talent William Spaaij

De producent van Annie de musical legt uit dat Spaaij zich niet kon ontplooien zoals hij zelf wilde. "Tijdens de repetitieperiode heeft William zijn kwaliteiten als regisseur getoond. Helaas stond de complexiteit van het productieproces de volle ontplooiing van zijn talent in de weg. We betreuren uiteraard dat de samenwerking hier stopt. Wij bedanken William voor zijn inzet voor Annie", aldus de producent van Annie de musical.

Veel liefde

Spaaij regisseerde eerder de voorstelling 'Stil in mij'. Hij benadrukt dat alles in goed overleg is gegaan: "Ik wens de gehele productie veel liefde in het vervolg van het proces." Choreograaf Pim Veulings neemt de taken van Spaaij over. De première van de musical over het beroemde roodharige weesmeisje vindt plaats op 1 december in het Cassé Theater in Breda. Daarna reist de productie van Stichting Theateralliantie door het land. 

 

Kijk voor meer musicals in onze theateragenda!

 

 

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater