Musical, Voorstellingen

William Spaaij wordt regisseur van nieuwe Annie

William Spaaij zal de nieuwe Nederlandse versie van de overbekende musical Annie gaan regisseren. Dat maakte de acteur en regisseur bekend in het tv-programma Tijd voor MAX. De aankondiging is vrij bijzonder omdat Spaaij pas nét klaar is met zijn eerste regie. De musical Stil in Mij moet zelfs nog in première gaan.

Toch hebben producenten Mark Vijn en De Theateralliantie meer dan genoeg vertrouwen dat Annie bij Spaaij in goede handen is. 'Ik vind het gaaf dat ze zo'n vertrouwen hebben in een jonge regisseur voor zo’n grootschalige musicalproductie die ruim 120 keer gaat spelen,' vertelt William in het tv-programma. 'uist met Annie, als symbool van female empowerment, is dit bekende verhaal actueler dan ooit. Ik hoop het originele materiaal op een verfrissende, experimentele manier neer te kunnen zetten en heb er ongelofelijk veel zin in.'

De musical gaat op 1 december 2019 in première in het Chassé Theater in Breda. Daarna zal de productie rond gaan reizen tot en met mei 2020 en dertien verschillende theaters aandoen.

Ben je op zoek naar een musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater