Cabaret, Circus, Dans, Familie, Klassiek, Musical, Muziek, Opera, Theatercollege, Toneel, Voorstellingen, Zang

Theatertips: Jochem Myjer en het Nationaal Theaterweekend

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze week

Maandag: People, Places & Things


In Theater Frascati in Amsterdam kun je naar dit indrukwekkende toneelstuk van Toneelgroep Oostpool over hoe mensen zich overeind proberen te houden. Het is de nieuwe productie van Marcus Azzini en heeft een topcast.

Dinsdag: Eric van Muiswinkel speelt De Oplossing


Dinsdag speelt Eric van Muiswinkel in Veenendaal bij Theater de Lampegiet. Zijn tour duurt tot begin februari, dus de tour zit er bijna weer op.

Woensdag: Jochem Myjer speelt Adem in, Adem uit


Jochem Myjer is eindelijk begonnen aan zijn reeks voorstellingen in Koninklijk Theater Carré. Het is het begin van een heeeeeeeeele lange afsluiting van zijn tour.

Donderdag: Alone @ Home


Laat twee kinderen nooit alleen thuis, want als er een dief langs komt is die niet meer veilig! Donderdag speelt de voorstelling in Theater Sneek.

Weekend: Het Nationaal Theaterweekend!

""
Dit is een inkopper: dit weekend is er weer het Nationaal Theaterweekend, het grootste theaterevenement van Nederland waar je overal naartoe kan! De meeste grote schouwburgen hebben een open huis en je kunt voor slechts een tientje naar landelijke voorstellingen. Dit wil je dus absoluut niet missen!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater