Musical, Voorstellingen

Stanley Burleson speelt hoofdrol in We Will Rock You

Musicalacteur en danser Stanley Burleson zal de mannelijke hoofdrol spelen in Queen-musical We Will Rock You. Dat heeft producent TEC Entertainment vandaag bekend gemaakt. Burleson speelt Khasoggi, de commandant van de Globalsoft politie en een belangrijke schurk van het verhaal. Hij zal naast de Amerikaanse popster Anastacia te zien zijn, die de gemene Killer Queen zal spelen.

Aan het AD vertelt Burleson dat hij erg in zijn nopjes is met de schurkenrol. 'Die Khashoggi is een klootzak. Een held is leuk om te spelen hoor, maar geef mij maar de bad guy. In de 3 Musketiers was ik destijds kardinaal Richelieu. Heel dankbaar om te merken dat het publiek je haat. Dan doe je het goed.' Daarnaast zag Stanley het ook wel zitten om vijf weken te gaan repeteren in Rome.

De Nederlandse productie van We Will Rock you werd vorig jaar aangekondigd. Ook is er een open auditie gehouden voor rollen in de nieuwe cast. Anastacia en Stanley Burleson zijn de eerste hoofdrollen die bekend zijn gemaakt. De productie zal vanaf eind november dit jaar te zien zijn.

Ben je op zoek naar een andere musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater