Musical, Voorstellingen

Auditie: musical We Will Rock You zoekt cast

Queen-musical We Will Rock You komt opnieuw naar Nederland, zo schreven we eerder deze week. Vandaag heeft producent TEC Entertainment bekend gemaakt dat er een auditie zal worden gehouden op 29 en 30 oktober voor het samenstellen van een Nederlandse cast.

Voor de auditie hoef je alleen Engelstalige nummers in te studeren. We Will Rock You zal namelijk volledig in het Engels zijn. Mocht je door de auditie komen, dan mag je naar de callback op woensdag 31 oktober voor de definitieve verdeling van de rollen. Als jij je wilt aanmelden, dan kun je een mail sturen naar vacatures@tec-entertainement.com.

Let op: je wordt alleen uitgenodigd als je een relevante opleiding en/of ervaring hebt. TEC Entertainment is een grote landelijke musicalproducent, die dit seizoen bijvoorbeeld de musical The Addams Family produceert. Je kunt je tot 15 oktober 2018 inschrijven.

Overigens vermeldt de oproep dat de repetities op 14 oktober 2019 starten. Van 24 november tot en met 5 december zal de voorstelling draaien in try-out. Op 6 december gaat We Will Rock You in première. De voorstelling zal rondreizen door Nederland.

Ben je op zoek naar een musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater