Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Opnieuw staande ovatie en lof alom voor Glennis Grace
19-09-2018

Opnieuw staande ovatie en lof alom voor Glennis Grace

Glennis Grace mocht opnieuw een staande ovatie van zowel jury als publiek in ontvangst nemen na haar optreden in de finale van America's Got Talent.

De normaal zeer kritische Simon Cowell noemde haar optreden "vlekkeloos". Howie Mandel voegde daar aan toe: "Ik weet dat je een carrière in je eigen land hebt, maar dit podium geeft je carrière voor de hele wereld".

Lovende media


Ook de Amerikaanse media is vol lof. Zo schrijft het toonaangevende muziekblad Billboard: "Glennis Grace heeft de gave om zich elke keer opnieuw te verbeteren als ze optreedt bij America's Got Talent".

En de website entertainmentwebsite Just Jared schreef: "Glennis Grace is een van de beste zangeressen die ooit meededen aan America's Got Talent."

De Amsterdamse zong ditmaal het nummer Run van Snow Patrol. Het nummer werd later gecoverd door Leona Lewis.

Gewend


RTL Boulevard sprak de Glennis na haar optreden. "Je raakt hier nooit aan gewend, want elke keer moet je jezelf weer bewijzen", vertelt ze.Bruno Mars


Vanavond wordt de uitslag bekend gemaakt. Maar eerst zingt Grace nog een duet met een grote artiest. Het is nog niet bekend wie dat is, maar verschillende de media noemen over de zanger Bruno Mars.

Bekijk hier nog een keer het hele optreden met jurycommentaar.


Op zoek naar een leuke voorstelling? Kijk dan snel in onze theateragenda!Gerelateerd nieuws