Artiesten, Musical, Voorstellingen

Johnny Kraaijkamp in cast van Verliefd op Ibiza

Johnny Kraaijkamp, Chris Tates en Laura Ponticorvo zullen te zien zijn in de musicalversie van Verliefd op Ibiza. Producent Rick Engelkes heeft vandaag de cast van deze productie bekend gemaakt. Vooral voor Kraaijkamp is het weer een bijzondere rol. Hij gaat namelijk dit keer van de moeder van Lex spelen, een vrouw die is geboren als man. Het is bovendien een compleet nieuwe rol die speciaal voor de musical is geschreven.

Het was lange tijd stil rond de productie van de musicalversie van Verliefd op Ibiza. Bijna een jaar geleden werd het project aangekondigd en in september hoorden we nog dat er audities voor rollen zouden plaatsvinden. Verliefd op Ibiza was oorspronkelijk een romantische comedyfilm van Johan Nijenhuis. Van de film wordt nu dus een musical gemaakt. De stijl van deze nieuwe productie zal lijken op die van Vamos en Expeditie Eiland.

Rick Engelkes reageert in ieder geval met veel trots op de nieuwe cast. "Fantastische acteurs hebben we weten te casten voor deze feelgood musical. In de film speelde ik zelf de rol van het oude pop-icoon Lex en ben blij dat Chris Tates dit op toneel doet!" Ook roemt hij het script en de muziek van de productie, waar we tot nu toe nog weinig van gezien hebben.

Dit is de cast die vandaag is bekend gemaakt: Johnny Kraaijkamp (Karla, moeder van Lex), Guido Spek (Kevin, voetballer), Laura Ponticorvo (vlogger Elsa), Chris Tates (Lex), Mylène d'Anjou (Irma, ex van Lex), Juneoer Mers (Ronnie, zoon van Lex), Charlene Sancho (alternate Elsa).

Het is de bedoeling dat vanaf 18 januari 2020 de eerste tryouts van Verliefd op Ibiza te zien zijn. De première is ook al gepland en zal plaatsvinden op 3 februari in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Fotografie affichebeeld: Govert de Roos

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater