arrow down

Informatie

Wil je overnachten in een modern hotel, midden in het centrum van Haarlem? Dan zit je goed bij Anegang Boutique Hotel. In het statige pand van drie verdiepingen vind je een appartement en zes luxe kamers, die voorzien zijn van alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf. De kamers zijn modern, maar met behoud van vele authentieke details die het historische pand rijk is. Bij Anegang Boutique Hotel overnacht je in stijl.

Let op: het hotel heeft geen lift.

Zelf inchecken

Het Haarlemse hotel kent geen receptie: het in- en uitchecken verloopt dan ook digitaal. Op de dag van aankomst krijg je een e-mail en sms met instructies over het inchecken. Je telefoon dient als digitale sleutel. Wel zo gemakkelijk. Dat Anegang Boutique Hotel geen receptie heeft, betekent uiteraard niet dat je nergens met je vragen terechtkunt. Telefonisch is het personeel 24/7 bereikbaar.

Restaurant Coffeedate

Anegang Boutique Hotel werkt voor het ontbijt samen met restaurant Coffeedate (Paarlaarsteeg 2), op een steenworp afstand van het hotel. Hier kun je van 08:00 tot 10:30 terecht voor een goede start van de dag.

Bij Coffeedate kun je overigens ook tijdelijk je bagage stallen (€ 2,50 per koffer), indien je bijvoorbeeld al vroeger op de dag in Haarlem arriveert. Zo hoef je niet je koffer de hele stad door te sleuren.

 

 

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Anegang Boutique Hotel ligt in het bruisende centrum van Haarlem. Vanaf het hotel loop je zó naar de Grote Markt. Hier in de buurt vind je natuurlijk talrijke leuke winkeltjes en restaurants, maar ook voor een cultureel uitstapje zit je hier goed. Zo loop je in zes minuutjes naar het Frans Hals Museum of het Teylers Museum, en ook de Stadsschouwburg bevindt zich op loopafstand. 

Het Anegang Boutique Hotel is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het trein- en busstation loop je er in tien minuten naartoe. Ook zijn diverse bushaltes in de buurt, zoals Centrum/Verwulft, Nassaulaan en Frans Halsmuseum.

Kom je met de auto? Parkeren kan gratis aan de Severijnstraat en Zuidpolderplein (tien minuten lopen), of in de garage de Appelaar aan de Damstraat 12 (5 min lopen; maximaal € 27,57 per dag / € 3,34 per uur).

Theater in de buurt

Anegang Boutique Hotel
52.3801974
4.635335899999999
De Schuur (Haarlem)
52.382
4.63905
PHIL (Haarlem)
52.3815
4.6388
Stadsschouwburg Haarlem (Haarlem)
52.3779
4.62588

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Hermane: “Mijn muziek wendt en keert als een zwerm spreeuwen!”

Hermane: “Mijn muziek wendt en keert als een zwerm spreeuwen!”

De genre-overstijgende composities zoals die van Hermane zijn uniek!

Laatste nieuws

Award voor rockmusical Jesus Christ Superstar

De musical heeft een maand na première al meer dan 150.000 tickets verkocht!

22 feb 2024 Musical

Documentaire over debuut Milan van Waardenburg op West End

Van Nederlands acteertalent naar Britse musicalster

21 feb 2024 Musical

Nu €10,- vroegboekkorting voor Het Pauperparadijs

Profiteer tot 1 maart van korting voor dit theaterspektakel!

20 feb 2024 Musical

Kijktip: nieuw seizoen Bij Van Duin op de Achterbank

Vanaf 24 februari nodigt André van Duin opnieuw collega's uit in de oldtimer.

20 feb 2024 Kijktip