Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Jamai gaat de Vierdaagse lopen voor eigen stichting
11-07-2019

Jamai gaat de Vierdaagse lopen voor eigen stichting

Zanger en musical-acteur Jamai Loman gaat de Vierdaagse in Nijmegen lopen, die volgende week van start gaat. Dat heeft hij bekend gemaakt op zijn Instagram. Jamai wil vier keer 50 kilometer wandelen voor Stichting Overwinnaars, die hij zelf heeft opgericht. De opbrengst van zijn sponsor-actie gaat naar mensen wiens lichaam hen in de steek heeft gelaten door ziekte of een ongeluk. Dat is immers iets wat de jonge artiest zelf heeft meegemaakt.

Het had niet veel gescheeld of de musicalster was er niet meer geweest. Door ernstige nierproblemen moest Jamai vorig jaar met spoed een niertransplantatie ondergaan. Vlak daarna werd bekend dat hij voor de rest van zijn leven medicatie moet slikken. Dat was een heftige wake-up call voor de 32-jarige zanger. Daarom heeft hij een nu een stichting opgericht voor mensen die iets vergelijkbaars mee maken.

Stichting Overwinnaars wil mensen hun leven weer op de rails zetten door middel van specialistische zorg die zij zelf niet kunnen betalen. 'Geef onze stichting een mooie start en sponsor onze kilometers. GO TO! www.overwinnaars.org,' schrijft Loman.Foto bovenaan: William Rutten
Lees meer over: AlgemeenJamai

Gerelateerd nieuws