Isa Hoes en Medina Schuurman starten platform voor 40+ vrouwen

Isa Hoes en Medina Schuurman staan dit en komende theaterseizoen in het theater met hun theatershow Te Lijf, een voorstelling over de overgang. Nu zijn de actrices ook een platform gestart. Met I'M willen de dames "de 40+ vrouw informeren en inspireren door anders te leren kijken naar alle facetten van het vrouwzijn in deze tijd", zo staat er op de website.


"Wij zijn 50 en 48 jaar oud en zitten middenin de overgang", vertelt Hoes. "We hebben inmiddels een enorme dosis levenservaring en proberen dagelijks de zin en onzin in het leven te scheiden. We hebben door onze zoektochten veel relevante informatie verzameld. Dit willen we niet voor onszelf houden."

Schuurman voegt daaraan toe: "We beseffen dat de overgang soms een rocky road is, maar samen kunnen we er een prachtige tweede helft van maken."

Met hun voorstelling Te Lijf staan ze 25 juni nog in het Beatrix Theater in Utrecht. Komend seizoen komen ze onder andere langs de Oude Luxor in Rotterdam, het DeLaMar in Amsterdam en het Isala Theater in Capelle aan den IJssel.

De actrices vertelden er over in de auto bij NU.nl verslaggever Chris Helt.


Op zoek naar een leuke voorstelling? Kijk dan snel in onze theateragenda!

Lees meer over