Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Te Lijf
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

(Op basis van 14 recensies)

Te Lijf

Isa Hoes en Medina Schuurman

Isa Hoes en Medina Schuurman onderzoeken in Te Lijf de positie van de ouder wordende vrouw in onze maatschappij.

De dames vertellen over het onderwerp "op een openhartige en persoonlijke manier gelardeerd met een grote dosis humor en zelfrelativering".

Met deze voorstelling en het gelijknamige boek willen de dames "de overgang uit de taboesfeer halen".

Kijk voor nog veel meer voorstellingen in onze theateragenda.

Recensies

Rita Van Betuw
08-06-2018 20:10

Beatrix Theater / Utrecht

Had op de Facebook site van Isa en Medina maandag avond al mijn mening gedeeld die niet goed was
Stond alweer buiten voordat ik t in de gaten had, onrustig liepen veel mensen weg tijdens de voorstelling , ze waren niet geïnteresseerd in de antwoorden van t publiek etc. Jammer had me er zo op verheugd...
Zie nu na een paar dagen dat deze mening niet op zich staat.
Vandaag n ersoonlijk berichtje op messenger van Medina , fijn dat er reactie komt ..maar compensatie om weer de voorstelling te komen bekijken? Nee die reis ga ik niet meer maken sorry , geld terug of n vrijkaart naar keuze zou passender zijn

Danielle Koning
08-06-2018 17:53

Beatrix Theater / Utrecht

Bizar slecht. Ik ben 1 van de bezoekers die als eerste wegliep. En daar schaam ik mij niet voor als je zoiets neerzet zijn er maar 2 die zich moeten schamen ( plus degene die ze hier niet voor behoeden).

Nelly verduijn
07-06-2018 23:17

Beatrix Theater / Utrecht

IK sluit me aan bij alle vorige recensies, wat een aanfluiting! Ik dacht na een uur dat het pauze was, dacht even dat het een grap was, wat waren wij verbouwereerd samen met de andere 1500 vrouwen. Ik wil mijn geld terug!

Ursula Kraijnbrink
07-06-2018 19:55

Beatrix Theater / Utrecht

De voorstelling "te Lijf" van afgelopen maandag was een regelrechte aanfluiting.
Een soort powerpoint presentatie van amper een uurtje voor de prijs van € 30,- is volgens mij wel erg duur voor hetgeen geleverd werd.
En dan nog de kosten van het eten vooraf en het parkeren achteraf. Ik voel me bekocht en wil mijn geld terug!
Veel mensen vertrokken al tijdens de voorstelling en toen ik dacht dat er misschien even een pauze ingelast werd, toen kwam er iemand op het podium met bloemen en was de voorstelling afgelopen !! Geheel verbouwereerd zijn we maar ergens anders even wat gaan drinken. Graag mijn geld terug zodat ik samen met een vriendin een ander leuk uitje kan gaan plannen.

Anneke de Boom
05-06-2018 22:06

Beatrix Theater / Utrecht

Inmiddels zijn we bijna 24 uur verder en de kater is nog altijd niet gezakt.
De voorstelling "Te Lijf" was gisteren in het Beatrix theater een absolute aanfluiting.
De voorstelling begon te laat en Isa en Medina waren binnen het uur klaar met het entertainen van het publiek. Nou ja,...entertainen...de dames hadden een powerpoint presentatie gemaakt, inclusief spelfouten en sprongen op het podium rond als middelbare schoolmeisjes.
Binnen het uur mocht het publiek vertrekken en gaven de dames aan dat er ook nog boeken te koop waren.
Iedereen was volkomen verbouwereerd. Let wel,...€30,- voor een kaartje. Plus benzinekosten, parkeerkosten, even wat eten, wat drinken en na de voorstelling dan nog maar wat drinken,...je moet toch wat na zo'n avond. Uiteindelijk ben je met 6 dames ongeveer €500,- kwijt.
Wij willen eigenlijk gewoon het geld van de kaartjes terug, zodat we ons meidenuitje kunnen overdoen. Dus...

Wilma Thomas
05-06-2018 21:44

Beatrix Theater / Utrecht

Ongemakkelijk en gênant. Mensen liepen halverwege de show weg. Dat doe ik niet, ik vind dat respectloos naar Isa en Medina toe, maar lieve meiden, het was echt zo'n tegenvaller! In zijn geheel duurde het 1 uurtje voor zoveel geld en iedere keer dacht ik wanneer gaat het nu echt beginnen en toen bleek het afgelopen! Het was meer een presentatie van feiten die je ook kunt googlen. Ik weet niet precies wat ik wel verwacht had, maar dit absoluut niet. Na afloop was er een verloting wat ook even gênant was. De helft van het publiek was al weg en het viel niet mee om van de sponsorproducten af te komen, zo erg zelfs dat de man van de verloting zei in godsnaam dames verlos mij van deze cadeaus. Lieve Isa en Medina, ik gun jullie oprecht goede resencies maar dit was echt slecht! Aan jullie enthousiasme lag het niet hoor, maar kijk er nog eens kritisch naar voor de volgende voorstellingen. Sorry! Groeten Wilma

Karin Draad
05-06-2018 21:29

Beatrix Theater / Utrecht

Vreemd? De voorstelling was plotseling afgelopen. Er zat geen rode lijn in. Het duurde nog geen uur en ik heb niets gehoord wat ik nog niet wist. Het was de 30 euro niet waard!

corien vd K
05-06-2018 20:14

Beatrix Theater / Utrecht

Wat een afknapper. Ik had het gevoel dat het 8 uur journaal in de avond nog langer duurt. Iedereen liep na een uur verbouwereerd buiten ....wat dit het nu ?
Onder de voorstelling liep de zaal al leeg. Sorry Isa maar ik kan niets anders schrijven

Jeanette Klomp
05-06-2018 18:34

Beatrix Theater / Utrecht

Het was echt vreselijk! Je zit steeds te wachten op wat er nog voor leuks gaat komen. Ondertussen vertrekken er al mensen uit de zaal. Dan komt er na een uur iemand het podium op lopen die de twee dames ieder een bos bloemen geeft, waarna de voorstelling is afgelopen. Echt een aanfluiting eerste klas. Buitengekomen nog wel enorm gelachen met diverse andere dames die ook echt verbaasd waren hoe slecht het was. Heel jammer, had er veel meer van verwacht. De prijs vind ik ook voor een voorstelling van een uur veel te hoog. Dit had ook van tevoren bekend moeten zijn.

Yvon Hak
05-06-2018 16:14

Beatrix Theater / Utrecht

Teleurstellend. We hadden een leuke avond verwacht met veel gelach. Maar dit leek eerder een informatieavond over de overgang. Die je niet meer nodig hebt als je de vijftig bent gepasseerd. De entree was veel te duur, en dan de reiskosten en parkeerkosten nog niet meegerekend. Na een uur stonden we alweer buiten. Ik zou graag mijn geld terug krijgen.

Silvia Wenting
05-06-2018 11:20

Beatrix Theater / Utrecht

Ronduit tenenkrommend. Ik dacht ff dat ik in de verkeerde zaal terecht was gekomen bij de grote meneer cactus show. Had een vriendin op een avondje uit getrakteerd maar we stonden na 1 uur al weer buiten. Schandalig om hier zoveel geld voor te vragen.

C.J. Rodenburg
05-06-2018 08:24

Beatrix Theater / Utrecht

Het was maar een uurtje waarvan de inhoud overeen komt met het boek. Enthousiast gebracht maar inhoudelijk de moeite van het reizen helaas niet waard.

Janet Driessen
04-06-2018 23:00

Beatrix Theater / Utrecht

Verschrikkelijk tegenvallend. Ik heb tot vandaag isa verdedigd tegen kritiek maar daar stop ik nu mee. Moeten er echt 1500 vrouwen betalen voor een boekpromotie? Niet grappig. Ongemakkelijk. Graag mijn geld terug!

Koby Meijdam
04-06-2018 21:45

Beatrix Theater / Utrecht

Slecht. Amper een uur en totaal niet entertainement, op het lachwekkende af. Een verloting aan het einde, hoe denigrerend naar vrouwen wil je het hebben. Gaf ons gevoel van puur commercie voor nieuwe boek. Zonde van het geld. Jammer want het boek Te Lijf is zo goed!

Speeldata

donderdag 04.10.2018 Bestel

Oude Luxor Theater Rotterdam / 20.00 uur / Rotterdam / € 25,00

zaterdag 03.11.2018 Bestel

Theater Orpheus / 20.00 uur / Apeldoorn / € 22,50

zaterdag 12.01.2019 Bestel

Theater Kerkrade / 20.00 uur / Kerkrade / € 12,50

woensdag 23.01.2019 Bestel

Theater de Stoep / 20.15 uur / Spijkenisse / € 25,00