Muziek, Voorstellingen, Zang

Charly Luske ziet veel overeenkomsten met George Michael

Charly Luske stapt in The Story of George Michael opnieuw in de schoenen van de wereldberoemde pop-artiest. Hij ziet wel overeenkomsten tussen hemzelf en zijn idool, zo vertelt hij aan Nu.nl. Zo begon hij ook in een boyband, maakte popliedjes en ging darna over op een andere sound.

Net als de Brit heeft Charly Luske heel wat verschillende genres gespeeld. 'Ik ben begonnen in een jongensgroep (Velvet, red.), daarna heb ik rockmuziek gemaakt, musicals gedaan, The Voice, daarna ging ik meer de soul- en jazzkant op. Ik heb nooit gekeken naar mijn imago of dat ik dingen zou willen maken, puur om alleen mee te scoren.' Maar Luske heeft inmiddels ook geaccepteerd dat hij nooit zo populair zal worden als George Michael.

Ook vertelt hij wat George Michael zo goed maakte. 'Er zijn een paar artiesten die ik te gek vind: Michael Jackson, Freddie Mercury en George Michael dus. Die had iets in zijn stem, toen ik hem de eerste keer hoorde, raakte dat me. Ook hoe hij eruit zag, ik wilde graag op hem lijken. Ik wilde dezelfde baard, oorbellen, dat haar.'

Ben je op zoek naar een ander concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater