arrow down

Informatie

Het Munsterhof is een begrip in Roermond. Met haar perfecte ligging aan het gezellige Munsterplein en de altijd aanwezige Deutsche Gemütlichkeit is dit dé plek voor een lekker hapje en drankje.

Gastvrijheid staat voorop in dit sfeervolle restaurant. Hier vind je nog de echte Bourgondische gezelligheid waar Limburg zo om bekendstaat. Bij binnenkomst springt de warme, moderne uitstraling meteen in het oog. Echt een plek waar je je meteen thuis voelt!

In de zomermaanden is het helemaal gezellig. Dan zijn er op het Munsterplein veel muzikanten te vinden die voor een muzikale omlijsting zorgen. Op het terras van het Munsterhof zit je dan eerste rang! Je zult je hier sowieso vergapen aan de prachtige Munsterkerk als stralend middelpunt van het plein. De kerk heeft door de eeuwen heen al heel wat doorstaan, en dit heeft haar er alleen maar interessanter op gemaakt. 

Of je nu zin hebt in een snel ontbijtje, een dampende kop koffie met een gebakje of een uitgebreid diner: er is altijd een geschikt moment voor een bezoekje aan het Munsterhof. Niet voor niets geldt dit als een van de favoriete ontmoetingsplekken voor veel Roermondenaren! 

Openingstijden:

Maandag vanaf 09:00
Dinsdag vanaf 09:00
Woensdag vanaf 09:00 
Donderdag vanaf 09:00 
Vrijdag vanaf 09:00 
Zaterdag vanaf 09:00 
Zondag vanaf 09:00 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Het Munsterhof ligt aan het gezellige Munsterplein in Roermond. Hier heb je alle winkels binnen handbereik, en ook culturele hotspots liggen op loopafstand, zoals Theaterhotel De Oranjerie. Historie is ook alom vertegenwoordigd in deze mooie Limburgse stad, zoals de prachtige Munsterkerk, die tegenover het restaurant ligt. 

Vanaf het treinstation van Roermond loop je binnen enkelen minuten naar het Munsterhof. Kom je met de auto? Dan kun je bijvoorbeeld parkeren bij Q-Park Roercenter (Roersingel 13) of Q-Park De Oranjerie (Achter De Oranjerie 1). Plan je reis vooraf via Google Maps of 9292.nl.

 

Theater in de buurt

Munsterhof
52.379189
4.899431
ECI Cultuurfabriek (Roermond)
51.1894
5.98101
Theater De Oranjerie (Roermond)
51.1919
5.99037

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

Hotels in de buurt

gerelateerd nieuws

25 jaar hits van Trijntje Oosterhuis

25 jaar hits van Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis is artiest van de week. Wij blikken terug op haar carrière.

Laatste nieuws

Tania Kross wint de Johannes Vermeerprijs 2023

De mezzosopraan ontvangt de prijs voor haar toonaangevende zangcarrière.

28 sep 2023

Gratis talkshow in DeLaMar

Bezoek op 30 september deze gratis theatertalkshow in Amsterdam.

25 sep 2023

Musical SIX komt in 2024 weer terug

Wegens de grote belangstelling is de show volgend jaar weer te zien.

25 sep 2023

Kijktip: Hotel Hollandia met Paul de Leeuw

Het nieuwe zaterdagavondprogramma van Paul de Leeuw!

23 sep 2023