arrow down

Informatie

Het Munsterhof is een begrip in Roermond. Met haar perfecte ligging aan het gezellige Munsterplein en de altijd aanwezige Deutsche Gemütlichkeit is dit dé plek voor een lekker hapje en drankje.

Gastvrijheid staat voorop in dit sfeervolle restaurant. Hier vind je nog de echte Bourgondische gezelligheid waar Limburg zo om bekendstaat. Bij binnenkomst springt de warme, moderne uitstraling meteen in het oog. Echt een plek waar je je meteen thuis voelt!

In de zomermaanden is het helemaal gezellig. Dan zijn er op het Munsterplein veel muzikanten te vinden die voor een muzikale omlijsting zorgen. Op het terras van het Munsterhof zit je dan eerste rang! Je zult je hier sowieso vergapen aan de prachtige Munsterkerk als stralend middelpunt van het plein. De kerk heeft door de eeuwen heen al heel wat doorstaan, en dit heeft haar er alleen maar interessanter op gemaakt. 

Of je nu zin hebt in een snel ontbijtje, een dampende kop koffie met een gebakje of een uitgebreid diner: er is altijd een geschikt moment voor een bezoekje aan het Munsterhof. Niet voor niets geldt dit als een van de favoriete ontmoetingsplekken voor veel Roermondenaren! 

Openingstijden:

Maandag  
Dinsdag  
Woensdag  
Donderdag  
Vrijdag  
Zaterdag  
Zondag  

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Het Munsterhof ligt aan het gezellige Munsterplein in Roermond. Hier heb je alle winkels binnen handbereik, en ook culturele hotspots liggen op loopafstand, zoals Theaterhotel De Oranjerie. Historie is ook alom vertegenwoordigd in deze mooie Limburgse stad, zoals de prachtige Munsterkerk, die tegenover het restaurant ligt. 

Vanaf het treinstation van Roermond loop je binnen enkelen minuten naar het Munsterhof. Kom je met de auto? Dan kun je bijvoorbeeld parkeren bij Q-Park Roercenter (Roersingel 13) of Q-Park De Oranjerie (Achter De Oranjerie 1). Plan je reis vooraf via Google Maps of 9292.nl.

 

Theater in de buurt

Munsterhof
52.379189
4.899431
ECI Cultuurfabriek (Roermond)
51.1894
5.98101
TheaterHotel De Oranjerie (Roermond)
51.1919
5.99037

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

Hotels in de buurt

gerelateerd nieuws

25 jaar hits van Trijntje Oosterhuis

25 jaar hits van Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis is artiest van de week. Wij blikken terug op haar carrière.

Laatste nieuws

06 okt 2022

André van Duin wil graag trouwen met zijn nieuwe liefde Fernando

De twee zijn nu bijna een jaar samen en zijn zeker van hun liefde voor elkaar.

05 okt 2022

Theatercollege tips op Dag van de leraar

7 theaterlezingen, omdat je nooit te oud bent om te leren.

05 okt 2022

Dierendag: 5x beestenboel in het theater

Vijf leuke dierenvoorstellingen op dierendag.

04 okt 2022