Circus, Familie, Voorstellingen

Auditie: Efteling zoekt jongens voor CARO

Ben jij een jongen tussen de 8 en 10 jaar? Lijkt het je leuk om in een échte voorstelling mee te spelen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Na een zeer succesvol eerste seizoen gaat het Efteling Theater door met de voorstelling Caro. Voor de kindercast wordt er nog gezocht naar jongens in deze leeftijdsgroep. Daarom worden er nu een nieuwe auditie gehouden.

Caris is een spektakel-voorstelling met dans, muziek en acrobatiek. De voorstelling is voor alle leeftijden en gemaakt voor een internationaal publiek. De show is geïnspireerd op een van de oudste attracties van De Efteling: de stoomcarrousel. Caro gaat over 'de mallemolen van het leven'.

Informatie over de auditie

Er wordt gezocht naar jongens tussen de acht en tien jaar met een maximale lengte van 140 centimeter. Er wordt verwacht dat je een excellente danser bent en beschikt over goede spelkwaliteiten. Als je ervaring hebt met acrobatiek dan is dat een pré.

Daarnaast moet je minimaal 20 voorstellingen beschikbaar zijn. CARO speelt op donderdagen, weekenddagen en in vakanties om 18:30 in het Efteling Theater. De kinderen wisselen elkaar regelmatig af, zodat alles goed te combineren blijft met school.

De auditie zal plaatsvinden op zaterdag 31 augustus in de Efteling in Kaatsheuvel tussen 12:00 en 14:00. Hier kan je het inschrijfformulier downloaden. Meer informatie vind je via de website van Caro.

Ben je op zoek naar een musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater