arrow down

Informatie

In de Brouwerij in Leeuwarden biedt alles voor een geslaagd verblijf. Dit prachtige hotel herbergt tevens een bierbrouwerij en een Grand Café, waar je geniet van de heerlijkste gerechten voor lunch en diner. Bij In de Brouwerij vind je de ideale totaalbeleving!

Vroeger zat op deze plek het statige koetshuis, en nog altijd vind je deze allure terug in het pand. De moderne kamers zijn gelegen op de bovenste twee etages, waarbij je de keuze hebt uit arbeiderssuites en elitesuites. Iedere ochtend staat er een uitgebreid continentaal ontbijt klaar voor de hotelgasten. 

Leeuwarden telde ooit wel 100 stadsbrouwerijen, maar momenteel neemt In de Brouwerij een unieke positie in. Deze stadsbrouwerij combineert het eeuwenoude ambacht met de nieuwste technische snufjes, wat natuurlijk de lekkerste biertjes oplevert. Combineer je verblijf dan ook met een bierproeferij of een diner in het Grand Café.

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Hotel In de Brouwerij ligt aan het Zaailand, op een prominente plek in Leeuwarden. In dit bruisende stadsdeel vind je volop winkeltjes en restaurants, en bovendien vinden er regelmatig leuke evenementen plaats. 

In Leeuwarden hoef je je nooit te vervelen. Het prachtige stadscentrum herbergt tal van monumenten en historische trekpleisters, en ook zijn er volop mogelijkheden voor een cultureel uitstapje naar musea en podia. Naar Stadsschouwburg De Harmonie bijvoorbeeld, die op loopafstand van het hotel ligt! Maar ook voor een bezoekje aan de Waddeneilanden vormt In de Brouwerij de ideale uitvalsbasis.  

Met het openbaar vervoer ben je zo bij het hotel. Wandel in slechts vijf minuten van het station naar je bestemming, of neem de bus en stap uit bij halte Zaailand, Harmonie en Beursplein. Kom je met de auto, dan is er parkeergelegenheid in parkeergarage Fonteinland en parkeergarage De Klanderij. Plan je reis eenvoudig via Google Maps of 9292.nl.

Theater in de buurt

In de Brouwerij
53.1993285
5.7926429
De Harmonie (Leeuwarden)
53.20001190000001
5.7899252

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Bertrie Wierenga te zien in spektakelmusical De Tocht

Bertrie Wierenga te zien in spektakelmusical De Tocht

Bertrie wordt alternate van Nandi van Beurden die hoofdrol van Annet speelt.

Laatste nieuws

Kijktip: Emilio Guzman - Kom dan!

De cabaretshow is vanavond om 21.50 te zien op NPO 3.

02 apr 2023

Ernst Daniël Smid geeft comebackconcerten in AFAS Live

De aan Parkinson lijdende zanger staat op 29 mei tweemaal in AFAS Live.

31 mrt 2023

Kijktip: Eefje de Visser - Bitterzoet

Bekijk de concertregistratie van Eefje de Visser in Carré.

31 mrt 2023

Klassiekers met Kleinsma seizoen 3

De succesformule blijft onveranderd in dit nieuwe seizoen.

30 mrt 2023