Musical, Voorstellingen

Annie de Musical gaat ook naar België

Een van de grote musicals van komend seizoen is Annie de Musical. De animo voor deze productie is erg groot. Zo groot zelfs, dat de Belgische theaterproducent Music Hall heeft besloten om de productie ook in België te laten spelen. Een deel van de Nederlandse cast reist hiervoor net een stukje verder naar Gent, Oostende en Antwerpen.

In November kun je Annie in Gent en Oostende voor de première al zien. Willemijn Verkaik en Edwin Jonker spelen de hoofdrollen die tot nu toe bekend zijn: Miss Hannigan en Oliver Warbucks. Wie Annie zelf gaat spelen is nog een groot geheim. De Nederlandse Annie wordt nog aangekondigd. De zoektocht naar een Belgische Annie gaat vanaf vrijdag van start. Dat blijft dus voorlopig nog even spannend!

Na Gent en Oostende gaat de musical op 1 december bij Theater Chassé in Breda in première. De productie zal daarna rondreizen door Nederland. In de meeste plaatsen worden er meerdere voorstellingen gespeeld. Deze uitgebreide tour zal in februari 2020 Antwerpen aan doen.

Annie is de grote musicalproductie van de Theateralliantie komend seizoen, vergelijkbaar met Fiddler on the Roof. Deze hartverwarmende musical zal geregisseerd worden door Wiliam Spaaij.

Ben je op zoek naar een musical-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater