Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Ali B emotioneel tijdens hommage aan Mies Bouwman
12-10-2018

Ali B emotioneel tijdens hommage aan Mies Bouwman

Theatermaker en rapper Ali B brak tijdens zijn hommage aan de dit jaar overleden Mies Bouwman tijdens het Gouden Televizier Gala gisteravond.Hij trad op met het nummer Waar ben jij nou? en moest al snel heel even stoppen met zingen door de emoties. Hij herpakte zich snel en kreeg na afloop een groot applaus van het publiek. Hij zong het nummer met Jim van der Zee, die hem begeleidde op gitaar.

Bouwman overleed begin dit jaar in haar woonplaats Elst. Hierop uiten verschillende artiesten uit de theaterwereld hun medeleven en hun lof voor de presentatrice.

Ali B gaat voor Gouden Televizier-ring


Vooraafgaande aan het gala liet Ali B weten graag een Gouden Televizier-ring te willen winnen voor zijn programma Op Volle Toeren. Dat vertelde hij aan het ANP. De theatermaker won in 2012 al een Zilveren Televizier Ster voor beste mannelijke presentator.

"Ik denk dat ik als ik nog een keer terugkom met Op Volle Toeren een goede kans maak", zegt hij. "Primetime, op welke zender dan ook; RTL 4, NPO 1..."

Hij ziet een nieuw seizoen dus wel zitten: "Ik ga praten met de omroepen, wie het mooiste tijdslot biedt."

Met Koorts in het theater


Ali B wil dan wel graag weer op tv met Op Volle Toeren, dit seizoen is hij in ieder geval nog te zien in de theaters met zijn voorstelling Koorts.
Op zoek naar een leuke voorstelling? Kijk dan snel in onze theateragenda!


Gerelateerd nieuws