arrow down

Informatie

Bed & Breakfast 't Poorthuys biedt een sfeervolle overnachting die voelt als een tweede thuis. Gelegen op een historische locatie geniet je hier van luxe en comfort in een authentieke ambiance.

Bed & Breakfast 't Poorthuys is gevestigd in een prachtig Rijksmonument dat stamt uit 1530. Terwijl de authentieke details van de voormalige dokterswoning bewaard zijn gebleven, vind je hier volop luxe en hedendaags comfort dankzij een grondige verbouwing en renovatie. Bovendien geniet je hier van mei tot en met september van airconditioning voor een heerlijk leefklimaat. De acht smaakvol ingerichte suites dragen elk hun eigen karakter uit en dan is ook de ligging nog eens ideaal. Gelegen in het bruisende stadscentrum vind je hier een oase aan rust en ligt tegelijkertijd alles binnen handbereik. Het is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor een romantisch weekendje weg of een ontdekkingstrip vol verrassingen!

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Bed & Breakfast 't Poorthuys is gelegen aan de Koepoortstraat in het historisch hart van Middelburg. Deze stad behoort tot de top 3 van gezelligste steden van ons land en biedt een scala aan mogelijkheden. Het pand staat midden in het centrum en je vindt hier dan ook volop vertier op loopafstand. Bezienswaardigheden, winkels, restaurants, bars en culturele uitgaansmogelijkheden, zoals Schouwburg Middelburg. liggen binnen handbereik. Of trek erop uit en ontdek het prachtige Walcheren.

Bed & Breakfast 't Poorthuys is perfect gelegen vlakbij het treinstation. Je fiets stal je veilig in de afgesloten stalling van de B&B. Kom je met de auto, dan is (betaald) parkeren toegestaan in de gemarkeerde parkeervakken. Bij Schouwburg Middelburg parkeer je voor 15,- voor een dagkaart. Tevens zijn er twee gratis parkeerterreinen op een loopafstand van 15-20 minuten aan de Oude Veerseweg 13 en Fazantenhof 120.

Kijk voor de routebeschrijving op 9292.nl of Google Maps.

Theater in de buurt

Bed & Breakfast 't Poorthuys
51.5027227
3.6183387
Schouwburg Middelburg
51.5046
3.61661

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Theatertips: Stil in Mij en nog veel meer!

Theatertips: Stil in Mij en nog veel meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is...

Laatste nieuws

Gordon cancelt theatertour vanwege negatieve reacties

Alle negatieve reacties hebben hem enorm geraakt.

01 mrt 2024 Artiesten

Interview Nabil: "Ik dacht dat ik authentiek was"

Nabil vertelt over zijn cabaretshow Nee, precies daarom.

01 mrt 2024 Interviews

Line up Holland Festival 2024 bekend

De 77e editie van Holland Festival krijgt een Braziliaans tintje.

29 feb 2024 Highlight

Dit is de cast van Frozen de musical

Naast hoofdrolspelers Anna & Elsa zijn nu ook de andere spelers bekend

28 feb 2024 Musical