arrow down

Informatie

Huis Vermeer is een prachtig Grand Boutique Hotel in hartje Deventer. Deze authentieke locatie met karakteristieke viersterrenkamers geeft je het gevoel van luxe waar je altijd al naar verlangde.

Bij Grand Boutique Hotel Huis Vermeer waan je je in 18e eeuw. De historie van dit monumentale pand zie je nog volop terug in de stijlvolle aankleding en zorgt voor een unieke ambiance. Elke kamer en suite combineert hedendaagse luxe met het karakter van weleer, en zo zorgt een verblijf bij Huis Vermeer voor een beleving die je nog lang zal bijblijven.

Natuurlijk verzorgt Huis Vermeer ook een heerlijk ontbijt. Naar wens geserveerd op je kamer of in het stijlvolle restaurant, waar je bovendien ook terecht kunt voor lunch en diner. Op welk moment van de dag je ook komt: een bezoek staat altijd garant voor een gastronomische totaalervaring. Kom je snel een keer overnachten in Huis Vermeer? 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Huis Vermeer bevindt zich op Grote Kerkhof 9 in het centrum van Deventer. Een bijzonder plein vol historie en met uitzicht op de prachtige Lebuinuskerk. Deze oude stad aan de IJssel leent zich perfect voor mooie wandelingen, een dagje wandelen of het bezoeken van een mooie voorstelling in de Deventer Schouwburg.

Vanaf het station loop je met een mooie wandeling van minder dan een kwartier naar Huis Vermeer. Met eigen vervoer zijn er diverse parkeermogelijkheden. De privé-garage van het hotel bevindt zich op 300 meter afstand en kost € 12,50 per nacht. Een kosteloos alternatief is Parkeerterrein De Worp of koop een dagkaart voor € 10,- en parkeer in de Brinkgarage, Stadspoort of Centrumgarage.

Theater in de buurt

Hotel Huis Vermeer
52.251116
6.155096299999999
Deventer Schouwburg (Deventer)
52.2555
6.16177
MIMIK
52.2522045
6.152722199999999

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Lavinia Meijer start nieuwe tour met Amsterdams Andalusisch Orkest

Lavinia Meijer start nieuwe tour met Amsterdams Andalusisch Orkest

De voorstelling heet Immortal Trees.

Laatste nieuws

Gordon cancelt theatertour vanwege negatieve reacties

Alle negatieve reacties hebben hem enorm geraakt.

01 mrt 2024 Artiesten

Interview Nabil: "Ik dacht dat ik authentiek was"

Nabil vertelt over zijn cabaretshow Nee, precies daarom.

01 mrt 2024 Interviews

Line up Holland Festival 2024 bekend

De 77e editie van Holland Festival krijgt een Braziliaans tintje.

29 feb 2024 Highlight

Dit is de cast van Frozen de musical

Naast hoofdrolspelers Anna & Elsa zijn nu ook de andere spelers bekend

28 feb 2024 Musical