arrow down

Informatie

Luxueus logeren in een prachtig monumentaal grachtenpand in Leiden: dat kan bij Boutique Hotel Steenhof Suites! In dit kleinschalige, gastvrije hotel waan je je in de tijd van de Hollandse Meesters. De veertien exclusieve suites zijn dan ook een lust voor het oog en blinken uit in stijl en comfort, terwijl het charmante karakter van het authentieke pand volledig in ere blijft. 

Laat je volledig in de watten leggen in de Steenhof Suites en geniet van de persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Naast het moderne comfort van je eigen suite, kun je rekenen op diverse extra's. Zo maak je gratis gebruik van alle sportfaciliteiten van SportCity Leiden Steenschuur. Deze bijzondere fitnessclub is gevestigd in de naastgelegen monumentale kerk. In Charly's Loungebar geniet je 's ochtends van een heerlijk continental breakfast met uitzicht over de gracht. Maar ook op andere momenten ben je hier welkom voor een hapje en een drankje. Wat denk je bijvoorbeeld van een goed glas wijn uit de middeleeuwse wijnkelder? Bij dit sfeervolle 4-sterren Boutique Hotel kom je niets tekort!

 

 

 

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Leiden js een gezellige stad waar je heerlijk kunt shoppen, wandelen en uitgaan. Het is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg. Overnachten doe je natuurlijk graag op een prominente plek in het prachtige oude stadshart, en dit kan bij Boutique Hotel Steenhof Suites! Gelegen aan de Steenschuur, ben je vanaf hier zo bij alle gezellige restaurants, winkeltjes, musea of theaters. En wat denk je van een leuke rondvaart door de grachten, of een bezoekje aan de wereldberoemde Keukenhof in Lisse? De centrale ligging van Leiden biedt ook volop mogelijkheden voor een uitstapje naar andere steden in de Randstad of voor een dagje heerlijk uitwaaien aan het strand. Aan jou de keuze!  

Met het openbaar vervoer ben je zo bij Boutique Hotel Steenhof Suites. Je loopt er binnen 20 minuten naartoe vanaf het station. Ook stoppen er diverse bussen vlakbij, zoals bij halte Korevaarstraat, Breestraat, Hogewoerd en Jan van Houtkade. 

De ondergrondse parkeergarage Garenmarkt ligt aan de Korevaartstraat 19-41. Hier betaal je maximaal € 21 per dag. 

 

Theater in de buurt

Boutique Hotel Steenhof Suites
52.1561759
4.4920231
Imperium Theater (Leiden)
52.1623
4.4883
Leidse Schouwburg (Leiden)
52.1624
4.4892
Stadsgehoorzaal Leiden (Leiden)
52.1594
4.48885
Theater Ins Blau (Leiden)
52.1591
4.47896

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Kijktip: Van der Laan & Woe met Pesetas op NPO 1

Kijktip: Van der Laan & Woe met Pesetas op NPO 1

Maak je op voor een avondje totaalcabaret van de bovenste plank.

Laatste nieuws

Kijktip: Familiemusical Belle en het Beest op RTL 4

Belle en het Beest werd afgelopen zomer nog onderscheiden met een Musical Award!

24 sep 2022

Ferry Doedens op tournee met Stayin' Alive Disco Fever!

Alle grote disco- en musicalhits komen voorbij. Dat wordt swingen!

23 sep 2022

Lubach gaat viraal met fragment over referenda Oekraïne

De komiek bepleit dat Rusland eigenlijk een provincie van Nederland zou moeten zijn.

23 sep 2022

The Mousetrap in 2023 terug in Nederlandse theaters

Het spannende toneelstuk was afgelopen seizoen al een groot succes!

21 sep 2022