arrow down

Informatie

Luxueus logeren in een prachtig monumentaal grachtenpand in Leiden: dat kan bij Boutique Hotel Steenhof Suites! In dit kleinschalige, gastvrije hotel waan je je in de tijd van de Hollandse Meesters. De veertien exclusieve suites zijn dan ook een lust voor het oog en blinken uit in stijl en comfort, terwijl het charmante karakter van het authentieke pand volledig in ere blijft. 

Laat je volledig in de watten leggen in de Steenhof Suites en geniet van de persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Naast het moderne comfort van je eigen suite, kun je rekenen op diverse extra's. Zo maak je gratis gebruik van alle sportfaciliteiten van SportCity Leiden Steenschuur. Deze bijzondere fitnessclub is gevestigd in de naastgelegen monumentale kerk. In Charly's Loungebar geniet je 's ochtends van een heerlijk continental breakfast met uitzicht over de gracht. Maar ook op andere momenten ben je hier welkom voor een hapje en een drankje. Wat denk je bijvoorbeeld van een goed glas wijn uit de middeleeuwse wijnkelder? Bij dit sfeervolle 4-sterren Boutique Hotel kom je niets tekort!

 

 

 

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Leiden js een gezellige stad waar je heerlijk kunt shoppen, wandelen en uitgaan. Het is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg. Overnachten doe je natuurlijk graag op een prominente plek in het prachtige oude stadshart, en dit kan bij Boutique Hotel Steenhof Suites! Gelegen aan de Steenschuur, ben je vanaf hier zo bij alle gezellige restaurants, winkeltjes, musea of theaters. En wat denk je van een leuke rondvaart door de grachten, of een bezoekje aan de wereldberoemde Keukenhof in Lisse? De centrale ligging van Leiden biedt ook volop mogelijkheden voor een uitstapje naar andere steden in de Randstad of voor een dagje heerlijk uitwaaien aan het strand. Aan jou de keuze!  

Met het openbaar vervoer ben je zo bij Boutique Hotel Steenhof Suites. Je loopt er binnen 20 minuten naartoe vanaf het station. Ook stoppen er diverse bussen vlakbij, zoals bij halte Korevaarstraat, Breestraat, Hogewoerd en Jan van Houtkade. 

De ondergrondse parkeergarage Garenmarkt ligt aan de Korevaartstraat 19-41. Hier betaal je maximaal € 21 per dag. 

 

Theater in de buurt

Boutique Hotel Steenhof Suites
52.1561759
4.4920231
Imperium Theater (Leiden)
52.1623
4.4883
Leidse Schouwburg (Leiden)
52.1624
4.4892
Stadsgehoorzaal Leiden (Leiden)
52.1594
4.48885
Theater Ins Blau (Leiden)
52.1591
4.47896

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Luuk Weggemans en Davine Perik winnen cabaretfestivals

Luuk Weggemans en Davine Perik winnen cabaretfestivals

Weggemans won in Amsterdam en Perik in Tilburg.

Laatste nieuws

Kijktip: Hotel Hollandia met Paul de Leeuw

Het nieuwe zaterdagavondprogramma van Paul de Leeuw!

23 sep 2023

Theo d'Or en Louis d'Or voor Eelco Smits en Mariana Aparicio

De belangrijkste toneelprijzen van Nederland zijn weer uitgereikt.

18 sep 2023

Wimie Wilhelm (62) overleden

De actrice en regisseur overleed na een kort ziekbed in Amsterdam.

18 sep 2023

Albert Verlinde en Paul de Leeuw in musicalprogramma RTL 4

Tijdens Stars on Stage strijden BN'ers om de titel van musicalster.

15 sep 2023