Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Groningen / Grand Theatre
Logo Grand Theatre

Contact

Grand Theatre

Grote Markt 35
9711 LV Groningen

Theater foto Grand TheatreTheater foto Grand TheatreTheater foto Grand Theatre

Het Grand Theatre is een cultuurgebouw aan de Grote Markt midden in het centrum van Groningen. Oorspronkelijk was het gebouw een bioscoop. Na een periode van sluiting hebben De Oosterpoort & de Stadsschouwburg Groningen in september 2015 de deuren van het Grand Theatre heropend. Naast (jeugd)theater en (klassieke) muziek worden er Groninger festivals en huisgezelschappen georganiseerd.

ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
Garderobe€1,-
PARKEREN

De dichtstbijzijnde parkeergarage bevindt zich op 5 minuten lopen van het Grand Theatre. Het adres van deze parkeergarage is Pelsterstraat 15. Deze parkeergarage is 7 dagen in de week 24 uur per dag geopend. Het maximale dagtarief is € 22,- met een uurtarief van € 2,40.
Ook kunt u bij een bezoek aan Grand Theatre uw auto parkeren in de parkeergarage naast De Oosterpoort (let op beperkte capaciteit!). Deze garage is 24 uur per dag geopend. Mocht er geen plek meer zijn, dan kunt u ook terecht in de garage aan het Damsterdiep, UMCG Noord en de garage aan de Rademarkt. Bij De Oosterpoort en het Grand Theatre kunt u u kortingskaarten voor UMCG Noord (20%korting) en uitrijkaarten van parkeergarage Oosterpoort (€7,-)

OPENBAAR VERVOER

Vanaf het centraal station Groningen is het een kwartier lopen naar het Grand Theatre. U kunt ook de bus naar de Grote Markt nemen. Hiervoor kunt u de lijnen; 1, 3, 4, 6 of 11 nemen. Vanaf de Grote Markt is het nog 1 minuut lopen naar het theater.