Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / De top van de sport
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

(Op basis van 1 recensie)

De top van de sport

Mart Smeets

Mart Smeets laat in dit theatercollege zien dat teamwork belangrijk is, zowel in de sport als op het werk.

Hij geeft antwoord op vragen die alle managers wel eens hebben: wat is een goede vorm van teambuilding? Hoe blijft mijn team scherp? Hoe laat ik het beste uit mijn mensen?

Kijk voor nog veel meer theatercolleges in onze theateragenda.

Recensies

J. Knipping
13-01-2019 12:09

Stadstheater Arnhem / Arnhem

Ik ben hier heen gegaan met mijn 3 jonge topsporters in de veronderstelling e.e.a. te horen te krijgen zoals was omschreven; College, over topprestaties en teambuilding.
Mart Smeets geeft antwoord op vragen die de meeste managers zich wel eens stellen. Hoe haal ik het beste uit mijzelf en mijn mensen? Hoe creëer ik een winnend team? Wat is de beste voorbereiding voor een topprestatie? Ik ging er vanuit dat het inderdaad een college was over de topsport en alles wat daarmee te maken heeft.
Helaas was het een avond over zijn leven, zijn leven als sportjournalist. Hij besprak oud sporters (die mijn kinderen niet kennen) en wat hij zelf met ze had meegemaakt. Hij vertelde het boeiend en vol enthousiasme maar dit was niet waarvoor wij naar het theater zijn gekomen. Jammer dat niet de juiste info vermeld staat aangezien je daarmee een hele andere verwachting schept.