Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Zwolle / Schouwburg Odeon
Logo Schouwburg Odeon

Contact

Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater foto Schouwburg OdeonTheater foto Schouwburg Odeon

Schouwburg Odeon in Zwolle is het kloppende culturele hart van de stad. Overdag kun je er terecht voor een kop koffie, informatie en een prettige werkplek. Soms zijn er concerten in de foyer. Maar 's avonds staan inspiratie en vernieuwing centraal tijdens de voorstellingen die in het pand worden uitgevoerd. Odeon wil een plek zijn waar theatermakers en publiek elkaar gemakkelijk treffen en waar het goed toeven is, ook als er geen voorstelling op het programma staat. Ze hebben er zelfs een slogan aan gewijd: 'Odeon bruist, schuurt en verleidt'.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
GarderobeGratis

Schouwburg Odeon is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets.

PARKEREN

In de buurt van Schouwburg Odeon liggen drie grote parkeergarages: Q-park Maagjesbolwerk, parkeerdek Emmawijk en parkeerplaats Burgermeester van Roijensingel.

THEATERTAXI

Inwoners van Zwolle kunnen met de theatertaxi tegen gereduceerd tarief naar het theater. Reserveren kan telefonisch tot uiterlijk 2 uur voorafgaand aan de voorstelling, via 038 - 420 4220. Een ritje van huis naar het theater kost €6,50 per persoon. U kunt gewoon bij de chauffeur betalen. Ook met de theatertaxi terug naar huis? Meld dit vóór aanvang van de voorstelling bij de receptie van Schouwburg Odeon. Een ritje terug kost ook €6,50.