Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Zeist / Theater Figi
Logo Theater Figi

Contact

Theater Figi

Het Rond 2
3701 HS Zeist

Theater foto Theater Figi

Theater Figi in Zeist is een restaurant, hotel, bioscoop en theater in één. Je kunt er naartoe voor theatervoorstellingen, maar je kunt er ook een huwelijksfeest organiseren. Voor zakelijke evenementen, zoals productpresentaties en boardmeetings, is Figi bij uitstek erg geschikt. Maar je kunt er ook gewoon terecht voor een kop koffie. Figit biedt amusement in de breedste zin van het woord.

ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
GarderobeGratis

A12 Utrecht-Arnhem, afslag 20, houd richting Zeist aan (N225), na ongeveer 3km ziet u bij de stoplichten rechts voor u het restaurant First, bij deze stoplichten slaat u rechts af naar de Laan van Beek en Royen. Na 20 meter aan uw linkerkant ziet u de ingang van de parkeergarage van Figi. Voor een passende routeplanning of binnendoor route kijk op www.anwb.nl, of op de website van Figi Zeist, www.figi.nl.

PARKEREN

Hotel Theater Figi beschikt over een eigen parkeergarage met 275 plaatsen. De parkeergarage heeft ingangen zowel aan de Laan van Beek & Royen als ook aan de Jufferstraat. Vanuit de parkeergarage kunt u Figi overdekt bereiken. Er is geen lift in de parkeergarage aanwezig. Slot Zeist ligt op slechts 5 minuten loopafstand van Figi.


Tarieven parkeergarage
per uur: € 1,50
dagdeel (6 uur): € 5,-

Schuin tegenover Slot Zeist zijn een twintigtal parkeerplaatsen gelegen en op een loopafstand van 3 minuten bevindt zich een openbare parkeerplaats met 300 plekken. Op het voorplein van Slot Zeist is het niet toegestaan te parkeren.