Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / We want more!
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

We want more!

Angela Groothuizen, Lies Visschedijk, Martine Sandifort, Petra Laseur

De beste en leukste actrices van Nederland trakteren u op een spetterend theaterfeest met zang, dans en muziek. Onder anderen Angela Groothuizen, Lies Visschedijk, Tina de Bruin, Petra Laseur, Elise Schaap, Peggy Vrijens, Wimie Wilhelm, Anne-Marie Jung, Martine Sandifort, Emma van Muiswinkel, Esther Lindenbergh, Rosanne de Wijs en Rop Verheijen schitteren in wat nu al geldt als dé toegift op het theaterseizoen.

We Want More! is een muzikale komedie vol hilarische taferelen, oud zeer en catchy popsongs. Centraal staat de reünie van een legendarisch meidenkoor en de verwikkelingen die daarop volgen. Tijdens het weerzien en de voorbereidingen op het optreden, blijkt dat het leven niet voor alle vrouwen is verlopen zoals gehoopt en door onverwachte onthullingen en ontboezemingen komen de verhoudingen op scherp te staan.

Met een flinke dosis humor worden oude vetes beslecht en wonden opengereten, waarbij niets of niemand wordt ontzien. Het publiek is getuige van deze dag die, niet verwonderlijk, volledig uit de hand loopt. Maar wat er ook gebeurt; zingen zullen ze, de band is niet voor niets uitgerukt!

We want more! wordt geschreven door Bodil de la Parra (o.a. Ouwe Pinda’s, Powervrouwen). Geert Lageveen (o.a. Orkater, HEMA de Musical) tekent voor de regie.

Geert Lageveen: ‘Ik ben dol op reünies, zeker als de boel escaleert. Tel daarbij op dat ik met de beste actrices van Nederland mag werken: wat een feest!’