Familie voorstellingen in Culemborg

In Holland staat een huis (2+)
zondag 22 mrt 2020
Aanvang: 14:30 uur
Culemborg
zondag, 22 mrt
2020, 14:30 uur

In Holland staat een huis (2+)

Al 25 jaar speelt kinderpopster Dirk Scheele de allerkleinsten met vrolijke, swingende, gekke en grappige liedjes. Je kent ze vast wel, want ze zijn dagelijks te zien in zijn tv-programma op Nickelodeon, op zijn YouTube kanaal of zijn cd's.

Familie €12
Superloeser (5+)
zondag 05 apr 2020
Aanvang: 14:30 uur
Culemborg
zondag, 05 apr
2020, 14:30 uur

Superloeser (5+)

Deze spannende voorstelling gaat over superheld Joyce. Zij zit op een superheldenschool waar ieder klasgenootje een supergaaf talent heeft.

Familie €12

Laatste nieuws

30% korting: Ervaar het Requiem van Mozart

30% korting: Ervaar het Requiem van Mozart

Het Requiem van Amadeus Mozart roept gevoelens van rouw en verdriet op. Maar het biedt tegelijk ook hoop en schoonheid. ViaTheater.nl 30% korting.

30% korting: de 500e Matthäus Passion door The Bach Choir & Orchestra

30% korting: de 500e Matthäus Passion door The Bach Choir & Orchestra

Speciale actieprijs: De 500e Matthäus Passion door The Bach Choir & Orchestra

#355

Theater na de dam: Hannah Hoekstra in Carré

Hannah Hoekstra speelt de monoloog Een Duits Leven op 4 mei in Carré voor Theater Na de Dam.

#346

Theaternieuws: dit gebeurde er in week 8 van 2020

Theaternieuws gemist? Hier is het nieuwsoverzicht van de afgelopen dagen.


Op zoek naar een theatervoorstelling in een specifieke plaats? Bekijk ook theaters in Apeldoorn, Barneveld, Dieren, Doetinchem, Ede, Ermelo, Nijmegen, Lochem, Harderwijk, Tiel, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zutphen of Arnhem.

In de Gelderse stad Culemborg kun je goed terecht voor theater. De stad heeft twee theaters en gedurende het jaar 2018 vinden weer bijzondere festival plaats, zoals het Vrijstad Festival, het Green Festival en de 25e editie van Culemborg Blues.

Theater De Fransche School
De Fransche School is het stadstheater van Culemborg en tevens filmhuis. Naast professionele kunst is er ook veel ruimte voor amateurtalent uit de regio en De Fransche School organiseert jaarlijks diverse projecten voor, met en door de stad Culemborg.

Theater aan de Slag
Het onafhankelijke Theater aan de Slag biedt voorstellingen en concerten die geheel in eigen beheer worden geprogrammeerd. Het theater heeft oog voor kwaliteit en professionaliteit met een voorkeur voor kleinschaligheid.