Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Zaandam / Que Pasa

Contact

Que Pasa

Czarinastraat 6
1506 RA Zaandam

Restaurant / Spaans / € 30

Informatie

Wij kennen geen “all you can eat” formule. We willen onze gasten graag recht in de ogen aan blijven kijken door ons in kwaliteit te onderscheiden.

OPENINGSTIJDEN
Maandag & DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zondagvanaf 17:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €30,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Informeel

Que Pasa is een van de vele restaurants in Zaandam.

Tapas Variadas Menu van EU 23,75 p.p. Dit menu betreft de meest gangbare Tapas van de menukaart. Tapas Variadas De Luxe van EU 36,75 p.p.: bij dit menu zullen we naast de meest gangbare Tapas, ook de meer luxere Tapas gerechten presenteren. De menu’s kennen koude en warme Tapas gerechten, die opgebouwd zijn uit vlees, vis en vegetarische onderdelen en komen in meerdere rondes door. Een heerlijke proeverij! Inclusief een heerlijke glaasje Cava Brut; een lekker dessert: Crema Catelana en ter afsluiting een kopje koffie thee naar keuze.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,00
Hoofdgerechtvanaf €17,00

Que Pasa ligt in het centrum van Zaandam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ZAANDAM www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Zaanstad/

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Zaandam brengen de bussen u in enkele minuten naar het centrum van Zaandam. De halte waar u uit kunt stappen is; Gedempte Gracht. Vanaf de halte loopt u binnen 5 minuten naar de ingang van Que Pasa.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Zaandam kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: www.taxiservicezaandam.nl/ Direct een taxi bellen: 06 24 80 62 16

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Zaantheater