Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Vlissingen / Don Giovanni

Contact

Don Giovanni

Boulevard Bankert 282
4382 AC Vlissingen

Restaurant / Italiaans / € 35

Informatie

Don Giovanni is inmiddels voor velen een begrip in Vlissingen. Omdat Don Giovanni het Italiaanse specialiteiten restaurant is, waar U kunt genieten van een originele Italiaanse keuken, met authentieke Italiaanse gerechten.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zaterdag17:00 - 22:00
Zondag12:00 - 22:00
Juli en Augustus alle dagen geopend vanaf12:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €35,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerItaliaans & Informeel

Don Giovanni is een van de vele restaurants in Vlissingen.

U kunt elk gerecht vergezellen met een heerlijke exclusieve Italiaanse wijn. Onze gastvrije, uiterst vriendelijke medewerkers zijn u graag van dienst om u te adviseren over heerlijke combinaties van gerechten, met bijbehorende wijnen. Naast onze zeer uitgebreide menukaart, kunt u ook kiezen voor onze extra specialiteiten, ambachtelijke, met de hand gemaakte pizza die gebakken wordt in een steenoven. Al onze gerechten worden geproduceerd met uitsluitend Italiaanse top producten.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €5,50
Hoofdgerechtvanaf €12,50
Nagerechtvanaf €4,00

Don Giovanni ligt in het centrum van Vlissingen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN VLISSINGEN vlissingen.nl/inwoner/verkeer-en-parkeren

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Vlissingen brengen de bussen u in een enkele minuten naar het centrum van Vlissingen. De halte waar u uit kunt stappen is; Badhuisstraat (Centrum). Vanaf de halte loopt u binnen 5 minuten naar de ingang van Don Giovanni.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Vlissingen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is op bij Station Vlissingen. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi te wilt bellen. Voor informatie en reserveren: www.tcr.nu/tcv-home Direct een taxi bellen: 0118 416 000

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Arsenaaltheater

CCXL Theater