Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Vlissingen / CCXL Theater
Logo CCXL Theater

Contact

CCXL Theater

Spuikomweg 1
4381 LZ Vlissingen

Theater foto CCXL TheaterTheater foto CCXL TheaterTheater foto CCXL Theater

Theateragenda

donderdag 31.10.2019 Bestel

Joseph Clark & The Music of QUEEN

CCXL Theater / Vlissingen / 20.15 uur / € 25,00

donderdag 14.11.2019 Bestel

Ilse DeLange

CCXL Theater / Vlissingen / 20.15 uur / € 42,50

zondag 22.12.2019 Bestel

Ageeth de Haan

CCXL Theater / Vlissingen / 15.00 uur / € 13,00

vrijdag 24.01.2020 Bestel

Dany Lademacher’s Wild Romance

CCXL Theater / Vlissingen / 20.15 uur / € 25,00

Restaurants in de buurt

CCXL Theater is hét nieuwe cultuurpodium van Zeeland. Deze superzaal van CineCity in Vlissingen biedt plaats aan ruim 700 personen. Daarnaast is CCXL Theater de grootste theaterzaal van midden-Zeeland met een hydraulisch podium. Naast het grootste filmdoek van Nederland beschikt CCXL Theater over Dolby Atmos, het meest geavanceerde systeem dat ongeëvenaarde geluidskwaliteit garandeert. CCXL Theater is multifunctioneel. Er zullen zowel spectaculaire bioscoopvoorstellingen als intieme concerten van wereldsterren te zien zijn. Naast films, concerten, podiumkunst is de zaal met aangrenzende ruime foyer en eigen ingang ook ideaal voor grotere congressen en seminars.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
ToneelkijkersTe huur voor € 2,50
GarderobeGratis

CCXL Theater ligt nabij de boulevard in het centrum van het is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Gaat u met het openbaar vervoer: ongeveer om het halfuur vertrekt er een bus vanaf station Vlissingen naar het CCXL Theater. Plan uw reis met openbaar vervoer op www.9292.nl.

PARKEREN

De eerste zijstraat rechts (voor CineCity) brengt u naar twee parkeerplaatsen. Het grote parkeerterrein aan de rechterkant biedt de mogelijkheid tot parkeren. Naast de parkeerplaats ligt CineCity. Let op: in de hele Vlissingse binnenstad geldt betaald parkeren. Als u rechtdoor voorbij CineCity rijdt, komt u vanzelf bij parkeergarage De Fonteyne (op loopafstand van CineCity/CCXL). Parkeergarage De Fonteyne is 24 uur per dag open.