Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Sneek / Café de Kroon

Contact

Café de Kroon

Jousterkade 10
8601 BN Sneek

Restaurant / Internationaal / € 20

Informatie

Bij Café de Kroon in Sneek kunt u vijf dagen per week terecht voor gezelligheid en een hapje en drankje. Binnen in het Café en als het weer het toelaat op het terras. Het Café bevindt zich aan de rand van het prachtige centrum in Sneek. Geniet maandelijks van live muziek en verschillende acts.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 0515-423165 of zoek online naar Café de Kroon
OPENINGSTIJDEN (zorg ervoor dat je voor 2 uur binnen bent)
Maandag en DinsdagGESLOTEN
Woensdag en Donderdag16:00 - 03:00
Vrijdag en Zaterdag14:00 - 04:00
Zondag14:00 - 03:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 20,00
BetalingContant & Pin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
SfeerGezellig, Open & Informeel

Café de Kroon is een van de vele restaurants in Sneek.

Bij Café de Kroon kunt u heerlijk gezellig borrelen met vrienden, collega’s, familie of ander gezelschap. Verschillende speciaalbieren, koffie, likeuren en wijnen staan voor u klaar. Geniet van de seizoensgebonden bieren en de ruime selectie aan andere dranken. Bij deze dranken kunt u uiteraard ook een lekker borrelhapje bestellen!

Menukaart de Kroon
2 personen Borrelplankvanaf € 15,00

Café de Kroon ligt in het centrum van Sneek en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN SNEEK www.centrumparkeren.nl/sneek

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Sneek brengen neemt u de Arriva Bus 93 richting Heerenveen via Sneek. De halte waar u uit kunt stappen is; Bushalte Jousterkade, Sneek. Vanaf de halte loopt u in 2 minuten naar de ingang van Café de Kroon.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Sneek kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Station Sneek. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: http://www.taxisneek.com Direct een taxi bellen: 06 52 421 321

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Sneek