Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Sneek / Yugo Fusionrestaurant

Contact

Yugo Fusionrestaurant

Grootzand 6
8601 AW Sneek

Restaurant / Japans / € 27

Informatie

Yugo Fusionrestaurant ligt gelegen aan de Grootzand in Sneek en staat voor ‘samengaan’. Yugo Fusionrestaurant biedt een fusie van verschillende keukens die u onder andere sushi, grill, Chinese en Japanse gerechten serveert. Hier geniet u van een gezellige, eigentijdse ambiance, waar u optimaal kunt genieten en kennis kunt maken met het concept van Yugo Fusionrestaurant. Kom gezellig tafelen met vrienden en familie!

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 0515-338900 of zoek online naar Yugo Fusionrestaurant
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Donderdag17:00 - 22:00
Vrijdag en Zaterdag12:30 - 22:30
Zondag12:30 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 26,50
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerModern, Hip, Warm & Informeel

Yugo is een van de vele restaurants in Sneek.

Bij Yugo Fusionrestaurant heeft u keuze uit meer dan 80 gerechten. Deze bevatten een rijkdom aan smaken en is zowel voor de vlees- en viseters als voor de vegetariërs voldoende keus. U heeft een ruime keuze uit verschillende gerechten die zowel lekker als gezond zijn. U kunt bij Yugo Fusionrestaurant kiezen uit een Basis menu en Deluxe menu, het combineren van menu’s is niet mogelijk.

Menukaart Yugo

Maandag t/m Donderdag
- Basis€ 26,50
- Deluxe€ 34,00
- Kind (5 t/m 11)€ 15,00
Vrijdag t/m Zondag en Feestdagen
- Basis€ 28,50
- Deluxe€ 37,00
- Kind (5 t/m 11)€ 17,00

Yugo Fusionrestaurant ligt in het centrum van Sneek en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN SNEEK

In het centrum van Sneek kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Sneek brengen neemt u de Arriva Bus 42 richting Lemmer via Spannenburg. De halte waar u uit kunt stappen is; Bushalte Oosterdijk, Sneek. Vanaf de halte loopt u in 1 minuut naar de ingang van Yugo Fusionrestaurant.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Sneek kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 06 52 421 321.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Sneek