Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / 's-Hertogenbosch / Beekveld Urban Cuisine

Contact

Beekveld Urban Cuisine

Kruisstraat 25
5211 DT 's-Hertogenbosch

Restaurant / Internationaal / € 18

Informatie

Beekveld Urban Cuisine ligt centraal in Den Bosch en er heerst een prettige sfeer. Gezellig is het er altijd en het eten is van goede kwaliteit. Voor jong en oud is er genoeg keus. Dit is de ideale plek om uw dag uit te beginnen of eindigen.

OPENINGSTIJDEN
Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zondag11:30 - 23:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €18,00
BetalingPin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerBourgondisch & Informeel

Beekveld Urban Cuisine is een van de vele restaurants in 's-Hertogenbosch.

Een menukaart met voor ieder wat wils vindt u bij Beekveld Urban Cuisine. Niet alleen voor avondeten, maar ook voor een heerlijke lunch of lekker borrel kunt u hier terecht. Zacht geprijsde gerechten van goede kwaliteit vindt u hier!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €5,95
Hoofdgerechtvanaf €13,50
Nagerechtvanaf €4,95

Beekveld Urban Cuisine ligt in het centrum van Den Bosch en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ‘S-HERTOGENBOSCH

In het centrum van ‘s-Hertogenbosch kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf het Centraal Station brengen de bussen u in enkele minuten naar het centrum van Den Bosch. De halte waar u uit kunt stappen is: Zuid Willemsvaart. Vanaf de bushalte loopt u in zeven minuten naar Beekveld Urban Cuisine.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Den Bosch kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 073 623 4848.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater aan de Parade

Theater Artemis

Verkadefabriek