Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Nijmegen / Bistro de Bok

Contact

Bistro de Bok

In de Betouwstraat 14
6511 GC Nijmegen

Restaurant / Frans / € 20

Informatie

Restaurant Bistro de Bok is gevestigd in een oud gezellig stadspand, in het hartje van Nijmegen, met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Bistro de Bok is bij uitstek de gelegenheid voor elk gezelschap. Het interieur combineert informele knusheid met romantische sfeer. De basis van de authentieke formule is de beroemde tournedos van mals en vakkundig gegrild rundvlees uit Nieuw Zeeland. Op de menukaart vind je ook smakelijke visgerechten en gegrilde gemarineerde groenten.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag17:30 - 22:30
Zaterdag en Zondag17:00 - 22:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €20,00
BetalingPin, Chip, Visa, MasterCard, Amex & Diners Club
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis & Betaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Bistro de Bok is een van de vele restaurants in Nijmegen.

We zijn wereldberoemd in Nijmegen en omstreken voor ons vlees. We kunnen niet verklappen waar we dat inkopen, maar het komt wel uit Nieuw Zeeland waar ze genieten van malse groene vlaktes. Ze zijn met eerbied grootgebracht en met respect voor jou bereid. Onze vis komt niet van één plek, omdat we steeds vers willen hebben. De sausjes zijn allemaal zelf, dagelijks vers bereid. Onze aardappeltjes zijn zo lekker dat we frietjes hebben verbannen naar de buurman. Zelfs ons houtskool is anders, moet meer dan 600 graden zijn om die bijzondere smaak te garanderen.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,00
Hoofdgerechtvanaf €16,00
Nagerechtvanaf €6,00

Bistro de Bok ligt in het centrum van Nijmegen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN NIJMEGEN

In het centrum van Nijmegen kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Nijmegen Centraal Station brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Nijmegen, maar u kunt ook lopen vanaf het station. Vanaf Nijmegen Centraal Station loopt u in slechts tien minuten naar Bistro de Bok. Gaat u toch met de bus dan is de halte waar u uit kunt stappen; Smetiusstraat. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Bistro de Bok.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Nijmegen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 024 366 00 44.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Stadsschouwburg Nijmegen

De Vereeniging

Lindenberg