Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Gouda / Mykonos

Contact

Mykonos

Lange Tiendeweg 75
2801 KG Gouda

Restaurant / Grieks / € 35

Informatie

Iedereen die Griekenland eens bezocht, gaat zeker nog wel eens terug om weer te genieten van de gastvrijheid van de griekse mensen, de cultuur en de zonnige eilanden in een azuurblauwe zee. En last but not least, het heerlijke eten dat zo goed past bij alles waar Griekenland voor staat.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag16:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €35,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerModern & Informeel

Mykonos is een van de vele restaurants in Gouda.

Bezoekers van Griekenland zullen dan ook ongetwijfeld gerechten herkennen waar zij toentertijd van genoten hebben. Wij kunnen u verzekeren dat zij in ons restaurant even goed zullen smaken als op uw griekse vakantieadres. Om u in de echte griekse stemming te brengen is de ambiance puur grieks evenals de muziek. Daarbij zijn onze koks echte grieken die hun vak verstaan. Dit alles tezamen garandeert een plezierige en smakelijke avond.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,45
Hoofdgerechtvanaf €14,50
Nagerechtvanaf €4,25

Mykonos ligt in het centrum van Gouda en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN GOUDA centrumparkeren.nl/gouda

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Gouda Centraal Station bent u te voet het snelst bij de ingang van Mykonos. In slechts 10 minuten bent u voor de deur!Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Gouda kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij Station Gouda . U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: goudsetaxicentrale.nl/ Direct een taxi bellen: 06 338 09 662

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Goudse Schouwburg