Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Gouda / De Goudse Schouwburg
Logo De Goudse Schouwburg

Contact

De Goudse Schouwburg

Boelekade 67
2806 AE Gouda

Theater foto De Goudse Schouwburg

Theateragenda

vrijdag 05.10.2018 Bestel

Guus Meeuwis

De Goudse Schouwburg / Gouda / 20.00 uur / € 28,00

maandag 08.10.2018 Bestel

Hans Klok

De Goudse Schouwburg / Gouda / 20.00 uur / € 26,00

dinsdag 09.10.2018 Bestel

Hans Klok

De Goudse Schouwburg / Gouda / 20.00 uur / € 26,00

woensdag 10.10.2018 Bestel

Van der Laan & Woe

De Goudse Schouwburg / Gouda / 20.00 uur / € 13,00

Restaurants in de buurt

De Goudse Schouwburg heeft de beschikking over twee zalen en vormt hiermee een culturele trekpleister in het hart van Gouda. In de uitgebreide programmering is ruimte voor toneelvoorstellingen, musicals, muziek, opera, dans en cabaret. In 2011 ontving de schouwburg de VVTP Theater van het Jaar Prijs.

ToegankelijkheidIndien u gebruik wilt maken van een rolstoelplaats of graag gebruik wilt maken van een bepaalde plaats, kunt u bellen met de kassa van De Goudse Schouwburg op 0182 -513 750.
Gratis luisterserviceBeide zalen beschikken over infrarood-geluidsversterking. Dit is ook te gebruiken door mensen zonder gehoortoestel. Kosteloos te leen op vertoon van uw theaterticket.Geld-Terug-RegelingAlle inwoners moeten gebruik kunnen deelnemen aan culturele activiteiten. Hiervoor heeft de gemeente de Geld-Terug- Regeling in het leven geroepen. Dankzij dit initiatief kunt u onder bepaalde voorwaarden een deel of de gehele vergoeding krijgen van uw schouwburgbezoek. Kijkt u hiervoor op deze website: gtrgouda.nl.

Routebeschrijving Plan je route naar de Goudse Schouwburg via Google Maps.

Parkeren Kijk hier voor een overzichtskaart van de parkeergelegenheden. Op zondag kunt u gratis parkeren op Op P1 (Vossenburchkade), P2 (Schouwburgplein) en P3 (Klein Amerika). Op andere dagen betaalt u tot 21.00 uur. U kunt zowel vooraf betalen aan de parkeerautomaat, maar een andere mogelijkheid is het gebruik van mobiel parkeren.In alle parkeergarages (P5: Nieuwe Markt, P4: Stationsgarage en P6: Bolwerk) is het mogelijk te betalen met Pin of V-pay.Naast de schouwburg ligt parkeerterrein P2 Centrum Schouwburgplein. Houd er rekening mee dat deze snel vol is. Als alternatief is de Vossenburchkade. een goede keuze.

Openbaar Vervoer

Plan mijn reis

Theatertaxi

Bezoekers van de Goudse Schouwburg kunnen voor een speciaal tarief gebruik maken van de taxiservice van TAXI-ONE B.V. en Taxi Centrale Cruz Torres. Kijk voor meer informatie op:Taxi-one.nl of Taxi Torres