Vanwege de coronamaatregelen kunnen de openingstijden afwijken...

arrow down

Informatie

Brasserie The Beachroom is een sfeervol en gezellig restaurant gelegen aan het strand van Scheveningen. In dit restaurant kunt u genieten van een lekker ontbijt, lunch, borrel of diner. U heeft een ruime keuze uit heerlijk bereidt eten, diverse frisse cocktails of andere lekkere dranken en hapjes. U kunt bij The Beachroom plaatsnemen in het mooi ingerichte restaurant of op het ruime terras met uitzicht op de zee. 

In de keuken van Brasserie The Beachroom bereiden de koks diverse smaakvolle gerechten of hapjes voor de ontbijt, lunch, borrel en diner. Dit bereiden ze met verse producten van goede kwaliteit en lekkere kruiden. U kunt bijvoorbeeld voor de lunch een witte Bol Spareribs eten, voor bij de borrel een portie heerlijke bitterballen en als diner kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een paddenstoelen Risotto. 

Ook biedt Brasserie The Beachroom een theatermenu aan voor maar een kleine prijs! U kunt een twee-gangen menu kiezen ( Voor en hoofdgerecht ) voor maar € 22.50 of een heerlijk drie-gangen menu (voor, hoofd en nagerecht) voor maar € 25.50! 

Komt u ook gezellig langs bij Brasserie The Beachroom? 

---------------------------------------------

OPENINGSTIJDEN BRASSERIE THE BEACHROOM:

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 10:00 - 23:00
Woensdag 10:00 - 23:00
Donderdag 10:00 - 23:00
Vrijdag 10:00 - 23:00
Zaterdag 10:00 - 23:00
Zondag  10:00 - 23:00

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Brasserie The Beachroom ligt direct aan het strand in Scheveningen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN SCHEVENINGEN

In het centrum van Scheveningen kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Als u voor de laatste optie kiest vergeet uw parkeerkaart dan niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Den Haag Centraal Station brengen de bussen en trams binnen 20 minuten naar Scheveningen. U kunt het beste uitstappen voor het Kurhaus Hotel. Vanaf de halte loopt u in 8 minuten naar de ingang van Brasserie The Beachroom op Strandweg 31A.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Den Haag kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar het is ook mogelijk om een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 070 555 5555.

Theater in de buurt

Brasserie The Beachroom
52.1137771
4.2816466
AFAS Circustheater (Scheveningen)
52.1112
4.28287

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Francis van Broekhuizen als Moeder Overste: "Ik snap die vrouw heel goed"

Francis van Broekhuizen als Moeder Overste: "Ik snap die vrouw heel goed"

De operazangeres speelt haar droomrol in The Sound of Music.

Laatste nieuws

Oudejaarsconferences Pannekoek en Amhali gaan door

De oudejaarsconferences zijn te zien op NPO 1 en SBS6.

08 dec 2021

Henny Huisman trekt theaters in met verhalen uit zijn biografie

Henny Huismans biografie Henny verscheen afgelopen zomer.

07 dec 2021

Acteur Eric van der Donk (92) overleden

Zijn werk werd bekroond met een Louis d'Or en Gouden Kalf.

07 dec 2021

Alex Klaasen en Peter Pannekoek spelen matinees

Vanwege de maatregelen spelen de cabaretiers hun voorstellingen in de middag.

06 dec 2021