arrow down

Informatie

Je helemaal onderdompelen in de wereld van bier? Dat kan bij Grand Café In de Brouwerij in Leeuwarden! Dit is de perfecte locatie om te genieten van de lekkerste biertjes, én tegelijkertijd van alles over het brouwproces te leren.

Meer dan honderd stadsbrouwerijen telde Leeuwarden, maar helaas verdwenen ze één voor één, tot de laatste werd gesloten in 1865. Hoog tijd om dit prachtige ambacht nieuw leven in te blazen, en laat dit zich nou perfect vertalen naar een eigentijds plaatje met een Grand Café erbij. Smul van de lekkerste gerechten en biertjes, terwijl je je vergaapt aan de schitterende plafonds en de stoere brouwketels. De rijke historie - op deze plek stond ooit het koetshuis - zie je volop terug in het interieur, waar allure hand in hand gaat met moderne elementen.

In het weekend is het extra gezellig. Achterin het Grand Café spelen de leukste bands en artiesten op vrijdag- en zaterdagavond livemuziek. Onder het glazen dak dans jij dan al snel de sterren van de hemel! En heb je geen zin meer om naar huis te gaan na zo'n heerlijke avond? Dan blijf je toch lekker slapen in een van de comfortabele kamers van Hotel In de Brouwerij

 

Openingstijden Grand Café In de Brouwerij: 

Maandag  
Dinsdag  
Woensdag  
Donderdag  
Vrijdag  
Zaterdag  
Zondag  

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Grand Café In de Brouwerij is gelegen aan het Zaailand in Leeuwarden. Een plek met een rijke historie, die nog altijd een prominente plaats inneemt in de Friese stad. Het plein vormt vandaag de dag het middelpunt voor de markt, de kermis en tal van evenementen. Leeuwarden heeft een prachtig historisch stadscentrum vol monumenten, gezellige winkelstraatjes, musea en theaters. Zo ligt Stadsschouwburg De Harmonie op een steenworp afstand!

In de Brouwerij bereik je gemakkelijk per openbaar vervoer en met de auto. Het station ligt op slechts vijf minuten wandelen, en ook bushaltes Zaailand, Harmonie en Beursplein liggen om de hoek. Parkeergelegenheid vind je in parkeergarage Fonteinland en parkeergarage De Klanderij. Plan je reis eenvoudig via Google Maps of 9292.nl.

 

Theater in de buurt

In de Brouwerij
53.1993285
5.7926429
De Harmonie (Leeuwarden)
53.20001190000001
5.7899252

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

Hotels in de buurt

gerelateerd nieuws

De Tocht wordt verlengd tot en met april 2024

De Tocht wordt verlengd tot en met april 2024

De musical over de Elfstedentocht is exclusief te zien in het Friso Theater.

Laatste nieuws

Award voor rockmusical Jesus Christ Superstar

De musical heeft een maand na première al meer dan 150.000 tickets verkocht!

22 feb 2024 Musical

Documentaire over debuut Milan van Waardenburg op West End

Van Nederlands acteertalent naar Britse musicalster

21 feb 2024 Musical

Nu €10,- vroegboekkorting voor Het Pauperparadijs

Profiteer tot 1 maart van korting voor dit theaterspektakel!

20 feb 2024 Musical

Kijktip: nieuw seizoen Bij Van Duin op de Achterbank

Vanaf 24 februari nodigt André van Duin opnieuw collega's uit in de oldtimer.

20 feb 2024 Kijktip