arrow down

Informatie

Je helemaal onderdompelen in de wereld van bier? Dat kan bij Grand Café In de Brouwerij in Leeuwarden! Dit is de perfecte locatie om te genieten van de lekkerste biertjes, én tegelijkertijd van alles over het brouwproces te leren.

Meer dan honderd stadsbrouwerijen telde Leeuwarden, maar helaas verdwenen ze één voor één, tot de laatste werd gesloten in 1865. Hoog tijd om dit prachtige ambacht nieuw leven in te blazen, en laat dit zich nou perfect vertalen naar een eigentijds plaatje met een Grand Café erbij. Smul van de lekkerste gerechten en biertjes, terwijl je je vergaapt aan de schitterende plafonds en de stoere brouwketels. De rijke historie - op deze plek stond ooit het koetshuis - zie je volop terug in het interieur, waar allure hand in hand gaat met moderne elementen.

In het weekend is het extra gezellig. Achterin het Grand Café spelen de leukste bands en artiesten op vrijdag- en zaterdagavond livemuziek. Onder het glazen dak dans jij dan al snel de sterren van de hemel! En heb je geen zin meer om naar huis te gaan na zo'n heerlijke avond? Dan blijf je toch lekker slapen in een van de comfortabele kamers van Hotel In de Brouwerij

 

Openingstijden Grand Café In de Brouwerij: 

Maandag  
Dinsdag  
Woensdag  
Donderdag  
Vrijdag  
Zaterdag  
Zondag  

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Grand Café In de Brouwerij is gelegen aan het Zaailand in Leeuwarden. Een plek met een rijke historie, die nog altijd een prominente plaats inneemt in de Friese stad. Het plein vormt vandaag de dag het middelpunt voor de markt, de kermis en tal van evenementen. Leeuwarden heeft een prachtig historisch stadscentrum vol monumenten, gezellige winkelstraatjes, musea en theaters. Zo ligt Stadsschouwburg De Harmonie op een steenworp afstand!

In de Brouwerij bereik je gemakkelijk per openbaar vervoer en met de auto. Het station ligt op slechts vijf minuten wandelen, en ook bushaltes Zaailand, Harmonie en Beursplein liggen om de hoek. Parkeergelegenheid vind je in parkeergarage Fonteinland en parkeergarage De Klanderij. Plan je reis eenvoudig via Google Maps of 9292.nl.

 

Theater in de buurt

In de Brouwerij
53.1993285
5.7926429
De Harmonie (Leeuwarden)
53.2
5.79005

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

Hotels in de buurt

gerelateerd nieuws

Suzan & Freek gaat dit najaar op theatertournee

Suzan & Freek gaat dit najaar op theatertournee

Het muzikale duo Suzan & Freek won onlangs nog een Edison!

Laatste nieuws

Opera Zuid brengt Broadwayopera Lady in the Dark op toneel

Van 12 november tot en met 11 december te zien in de Nederlandse theaters.

29 sep 2022

Youp van 't Hek speelt tweemaal in Theater Tuschinski

De cabaretier zal daar zijn afscheidsvoorstelling De Laatste Ronde spelen.

29 sep 2022

Scrooge Live komt terug in Dordrecht

De livevertolking van A Christmas Carol speelt zich ook dit jaar af in Dordrecht.

28 sep 2022

Cast The Prom doneert 3500 euro aan COC

De cast en crew hield een inzamelingsactie tijdens de première.

27 sep 2022