Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Apeldoorn / Fong Sheng

Contact

Fong Sheng

Loolaan 23
7314 AB Apeldoorn

Restaurant / Chinees / € 20

Informatie

Restaurant Fong Sheng is prachtig gelegen aan de Loolaan tegenover de grote kerk en schouwbrug Orpheus. Speciaal voor gasten die een voorstelling in schouwburg Orpheus gaan, heeft Fong Sheng twee exclusieve theatermenu's samengesteld. Hier wordt ook rekening gehouden met de aanvangstijden van de voorstelling. Zo kunt u zorgeloos genieten met uw gezelschap van uw diner en bent u ruim op tijd aanwezig voor de voorstelling.

OPENINGSTIJDEN
Maandag12:00 - 22:00
Dinsdag12:00 - 22:00
Woensdag12:00 - 22:00
Donderdag12:00 - 22:00
Vrijdag12:00 - 22:00
Zaterdag12:00 - 22:00
Zondag12:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 20,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis & Betaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch, Aziatisch & Informeel

Fong Sheng is een van de vele restaurants in Apeldoorn.

Bij restaurant Fong Sheng kunt u uitstekend terecht voor de authentieke Chinese keuken en beschikt over een uitgebreide menukaart. Wat dacht u van bijvoorbeeld Bejing Ya Zi, een heerlijk gerecht van Oosterse Eend? Maar probeer vooral ook de Ta Pan gerechten. Deze gerechten worden op een zeer hete plaat geserveerd en aan uw tafel spectaculair voor u klaar gemaakt!

Restaurant Fong Sheng ligt in het centrum van Apeldoorn en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Bijkomend voordeel is dat Fong Sheng gelegen is tegenover schouwburg Orpheus.

PARKEREN IN APELDOORN

Restaurant Fong Sheng is gevestigd in het centrum van Apeldoorn. In het centrum van Apeldoorn kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Apeldoorn neemt u Streekbus 202 richting Zwolle via Vaassen/Heerde. U stapt vervolgens uit bij bushalte; 'Grote Kerk, Apeldoorn'. Vanaf de halte loopt u in 2 minuten naar de ingang van restaurant Fong Sheng.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Apeldoorn kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 055 533 1212.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Orpheus