Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Amersfoort / La Piazza Di Roma

Contact

La Piazza Di Roma

Euterpeplein 3
3816 NM Amersfoort

Restaurant / Italiaans / € 25

Informatie

La Piazza di Roma is een Italiaans familiebedrijf dat al 50 jaar actief is in de horecabranche. Het familiebedrijf is namelijk van generatie op generatie gegaan. U wordt bij ons warm onthaald en u krijgt het gevoel alsof u in hartje Roma bent. De gerechten worden elke dag vers en op een ambachtelijke manier voor u bereid. Naast goed eten staat gezelligheid op de eerste plek. Eigenaresse Anna is een echte pittige Italiaanse vrouw die altijd open staat voor een goed gesprek. Graag nodigen wij u allen uit om deze unieke Italiaanse ervaring te proberen. Onze deuren staan voor u altijd open.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 033-4701783 of zoek online naar La Piazza Di Roma
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag14:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 25,00
BetalingContant en Pin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenU kunt gratis parkeren voor het restaurant
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
SfeerItaliaans, Gezellig & Informeel

La Piazza Di Roma is een van de vele restaurants in Amersfoort.

Uw eten wordt geserveerd met verse ingrediënten en bereid op een oude kookstijl. Met veel kennis en passie worden uw gerechten klaar gemaakt waardoor u direct de smaaksensatie van Italië beleeft.

La Piazza Di Roma Prijzen Menu:
- Antipasto (voorgerechten)vanaf € 6,00
- Soepenvanaf € 5,00
- Saladevanaf € 6,75
- Rijstvanaf € 11,25
- Spaghettivanaf € 9,25
- Pasta'svanaf € 6,00
- Pasta All Uovovanaf €11,75
- Carne (vlees gerechten)vanaf € 19,50
- Pollo (kip gerechten)vanaf € 8,00
- Pesce (vis gerechten)vanaf € 21,50
- Pizzavanaf € 9,00
- Calzonevanaf € 13,50
- Dessertsvanaf € 5,25

La Piazza Di Roma ligt in het centrum van Amersfoort en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. U kunt gratis parkeren voor het restaurant.

PARKEREN IN AMERSFOORT

In het centrum van Amersfoort kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf het station is het 1 minuut lopen naar de bushaltes. Daar stapt u op de bus richting: Leusden en stapt u uit bij Bushalte Nijenstede. Vanaf daar is het nog een kleine zeven minuten lopen naar de ingang van La Piazza Di Roma.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Amersfoort kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 033 888 0800.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Flint Theater