Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Amersfoort / Flint Theater
Logo Flint Theater

Contact

Flint Theater

Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort

Theater foto Flint Theater

Welkom op de theaterpagina van het Flint Theater in Amersfoort. Op deze pagina kunt u onder andere terecht voor de theatervoorstellingen van het huidige theaterseizoen.

StoelverhogerWanneer u met kleine kinderen een voorstelling bezoekt, kunt u gebruikmaken van een stoelverhoger. De opblaasbare stoelverhogers zijn te koop bij de garderobe en kosten € 2,50 per stuk.
ToegankelijkheidKaarten bestellen voor rolstoelplaatsen in de Rabobank Theaterzaal kan telefonisch via tel. 033 4229 229. De rolstoelplaatsen in deze zaal bevinden zich in de loges aan de zijkant van de zaal. Deze plaatsen zijn 1e rang.
ToneelkijkersTe huur voor € 2,50
GarderobeGratis

Station Amersfoort heeft vanwege zijn centrale ligging een directe verbinding met de meeste grote steden. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht rijdt er minstens één keer per uur een intercity. Ook vanuit de richtingen Zwolle, Apeldoorn, Enschede en Groningen rijden er regelmatig treinen en hoeft u niet over te stappen. Vanaf station Amersfoort bent u snel bij de Flint. U neemt buslijn 5 en stapt uit bij halte ‘De Flint’. De Flint is tevens bereikbaar per stadsbus - lijn 6 en 7 - of streekvervoer lijn 296. U stapt dan uit bij halte Kamp en loopt via de Scheltussingel richting de Flint in ongeveer vijf minuten.

PARKEREN

Parkeergarage Flintplein ligt direct achter de Flint en biedt plaats aan 360 auto's. Bezoekers van door de Flint geprogrammeerde theatervoorstellingen in de Flint kunnen voor € 5,50 hun parkeerkaart aan de kassa van de Flint laten scannen. Met de gescande kaart kunt u de garage uitrijden. In de St. Aegtenkapel kunnen wij geen parkeerkaarten scannen. Let op: Parkeergarage Flintplein is niet in beheer van de Flint. Wij kunnen dan ook geen parkeerplaats garanderen.

THEATERTAXI

Voor aanvang van een voorstelling in de Flint of de Sint Aegtenkapel kunt u een theatertaxikaart kopen. De theatertaxi staat dan na afloop van de voorstelling voor u klaar. Kijk hier voor meer informatie.