Artiesten, Muziek, Voorstellingen

Valentijnsdag: Ferry doedens brengt nieuwe single uit

Speciaal voor Valentijnsdag heeft musicalacteur en zanger Ferry Doedens een nieuwe single uitgebracht. Het is zijn eerste in twee jaar tijd. Het Nederlandse nummer heet 'Allerliefste' en is geschreven door Peter Groenendijk. Het nummer gaat niet over zijn nieuwe liefde, maar 'het omschrijft wel wat ik voor hem voel'.

Het laatste nummer dat Ferry Doedens uitbracht was 'Nu of Nooit' in 2017. 'Allerliefste' is volgens de artiest 'Prachtig, klein, lief en ik denk dat iedereen geraakt kan worden door de tekst.' Peter Groenendijk schreef eerder 'Ik heb je lief' voor de Paul de Leeuw. Het nummer gaat overigens niet over Ferry Doedens, al heeft hij sinds kort een nieuwe liefde. Het nummer gaat ook niet over hem. 'Het omschrijft wel wat ik voor hem voel,' vertelt Ferry aan Nu.nl.

Ferry Doedens is momenteel in het theater te zien in verschillende musicals. Hij speelt een rol in Expeditie Eiland die tot en met maart speelt. Daarna gaat hij meteen door met de musical Stil in Mij, die vanaf maart te zien is in de Nederlandse theaters.

Ben je op zoek naar een voorstelling voor Valentijnsdag? Lees dan onze theatertips voor deze week of kijk in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater