Theatertips: Marc-Marie, Mamma Mia, Thomas Acda en meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze week:

Maandag 5 november: Marc-Marie Huijbregts speelt 'Ouwejaars 2018'


Afgelopen weekend was de voorstelling 'Getekend' van Marc-Marie Huijbregts op televisie te zien. Maar inmiddels speelt de cabaretier ook zijn oudejaarsconference. Wil je vanavond alvast zien? Dat kan in de Leidse Schouwburg in Leiden.

Dinsdag 6 november: Mamma Mia!


De donkere dagen en het koude weer zing je zó van je weg bij de musical Mamma Mia in het Beatrixtheater in Utrecht.

Woensdag 7 november: Thomas Acda speelt 'Motel'


Na zijn rol in Fiddler on the Roof heef Thomas Acda eindelijk zijn soloprogramma. Deze is woensdag te zien in de Schouwburg van Venray.

donderdag 8 november: Saisonnier van Nederlands Dans Theater


Donderdag kun je naar drie dansstukken kijken bij Saissonnier in de Stadsschouwburg in Nijmegen. Ieder stuk heeft zijn eigen choreograaf en wordt gedanst door de dansers van NDT.

Vrijdag 9 november: Evita


Dit weekend staat Evita in het Scheldetheater in Terneuzen. Wij zien de voorstelling overigens morgen in de Schouwburg Amstelveen, dus binnenkort hoor je veel meer over de voorstelling!

Zaterdag 10 november: Guus Meeuwis - Guus Geluk Theatertour


Vanavond speelt Guus Meeuwis in Theater Carré in Amsterdam zijn intieme theaterconcert Guus Geluk.

Zondag 11 november: Robèrt van Beckhoven - Een theatrale foodexperience


De week wil je natuurlijk gezellig eindigen en daarom raden we Bij Robèrt aan! Hier kun je namelijk een middagje genieten van het werk van meesterpatissier en boulanger Robèrt. Die ken je immers nog van Heel Holland Bakt!

Lees meer over