Theatertips voor week 37: Dorian, Paul de Leeuw en meer!

Iedere week zijn er in Nederland honderden voorstellingen te zien. Het zijn er zoveel dat ze allemaal opnoemen geen zin heeft. Daarom pikt Theater.nl iedere maandag, speciaal voor jou, de krenten uit de pap! Dit zijn onze speciale theatertips van deze week. Wees er snel bij, want bij alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Maandag 10 september: Dorian - Noord Nederlands Toneel


Het verhaal The picture of Dorian Grey van Oscar Wilde is nog steeds erg actueel. We leven in een tijd waarin iedereen zo mooi en gelukkig probeert als zijn eigen Instagram-profiel. Maar ten koste van wat? Vandaag is de eerste openbare repetitie van de voorstelling in de Stadsschouwburg Groningen!

Dinsdag 11 september: Alex Klaassen - Showponies


Alex Klaassen speelt momenteel een van zijn beste shows die hij ooit gemaakt heeft en er zijn nog kaarten voor dinsdag in het DeLaMar Theater.

Woensdag 12 september: Judas - met o.a. Renée Fokker


Judas gaat ook binnenkort in première, maar je kunt woensdag de voorstelling alvast in try-out zien in Theater de Leest in Waalwijk.

Donderdag 13 september: Scènes uit een huwelijk - Internationaal Theater Amsterdam


Deze klassieker van Ingmar Bergman is aanstaande donderdag te zien in de Koninklijke schouwburg in Den Haag.

Vrijdag 14 september: Paul de Leeuw - Vette Pech


Paul de Leeuw is eindelijk opnieuw in het theater te zien met een nieuw programma. Vette Pech wordt een feest van herkenning! Vanaf deze week staat de show in het DeLaMar Theater.

Zaterdag 15 september: Paul de Munnik - Goed Jaar


Ook Paul de Munnik is momenteel bezig met de try-outs voor zijn nieuwe programma. Aanstaande zaterdag staat hij in Bovenkarspel in theater Het Postkantoor.

Zondag 16 september: Caro - Efteling Theaterproducties


Aanstaande zondag is de EERSTE try-out van de nieuwe Eftelingvoorstelling Caro! Het belooft een cirque-du-soleil achtige show te worden. Deze show staat dit seizoen exclusief in het Efteling Theater.

Lees meer over