Artiesten

Sanne Vogel verliest kindje tijdens zwangerschap

Sanne Vogel (34) verloor deze zomer haar kindje tijdens de zwangerschap. Dat heeft de actrice en regisseuse bekend gemaakt op Instagram.

"De details doen er niet toe, het verdriet was groot," onthult Vogel in een openhartig bericht naast een vakantiekiekje met haar verloofde Melchior. Samen maakten ze een mini-roadtrip om de negatieve periode van zich af te zetten. "We hebben een paar verdrietige maanden achter de rug," want naast dit grote verlies van hun dochtertje moest Vogel ook afscheid nemen van haar editor en maatje Wouter. Ook werd ze korte tijd later met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanaf de filmset.

Perfecte levens

Vogel wil met haar bericht een deur openen naar anderen die hetzelfde meemaken, en stimuleren er openlijk over te praten. "Op Instagram lijken levens vaak zo volmaakt, vakantie hier, vakantie daar, nieuwe outfit, mooie cappuccino, premières, nieuw kapsel en in mijn geval heel veel katten. Maar 'het leven' is niet vlekkeloos. Verdriet hoort erbij."

Carrière Sanne Vogel

Vogel heeft de afgelopen jaren een behoorlijke carrière opgebouwd, en speelde in diverse toneelstukken, series en films. Als regisseuse heeft ze de films Hartenstraat en Brasserie Valentijn op haar naam staan.

Benieuwd naar het laatste theaternieuws? Kijk snel op onze website!

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater